Select Page

NOTÍCIES

La Raíz comença dijous mini-tour de tres dates europees!

07/06/2016

El grup de Gandia presentarà aquest cap de setmana ‘Entre poetas y presos’ a Brusel·les, Berlin i Londres!

Dijous La Raíz actuarà a la sala VK Concerts de Brussel·les (BE), divendres al The Clash de Berlin (DE) dins la festa de XV aniversari del col·lectiu Lucha Amada i finalment dissabte tanquen la sortida a l’Scala de Londres (UK)

La Raíz tornarà a colpejar els escenaris estatals el divendres 17 a Espartinas (Sevilla) i dissabte 18 a Moratalaz (Madrid)

Després de passar per Solsona i El Verger el passat cap de setmana, La Raíz fan una petita pausa a les presentacions a l’estat per enfilar aquest cap de setmana cap a Europa. Els de Gandia faran en tres dies tres de les grans capitals europees: dijous toca Brusel·les, divendres Berlin i dissabte Londres! Si sou per allà o hi viviu, no deixeu passar l’oportunitat: encara queden algunes entrades a la venda… més info al detall dels concerts a aquesta notícia! La Raíz tornarà a colpejar carreteres més properes el següent cap de setmana, amb actuacions agendades el divendres 17 de juny a Espartinas (Plaça de Toros, Sevilla) i el dissabte 18 de juny al recinte firal de Moratalaz (Madrid).

09/06/2016
VK Concerts · Brussel·les (BE)
12€ / 15€
Entrades anticipades online

10/06/2016
The Clash · Berlin (DE)
Reserva entrades aquí: booking@clash-berlin.de

11/06/2016
Scala · Londres (UK)
18£
Entrades anticipades online

17/06/2016
Plaça de Toros · Espartinas (Sevilla)
21h · 12€
Entrades anticipades online

18/06/2016
Recinte firal · Mortalaz (Madrid)
23h · Gratuït

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.