Select Page

NOTÍCIES

La Raíz comença dissabte a València el tour ‘Entre poetas y presos’ amb les 10.000 entrades venudes!

08/04/2016

La Raíz comença demà a València el tour de presentació del seu nou disc ‘Entre poetas y presos’ amb un sold-out de 10.000 entrades al camp de futbol de l’Sporting de Benimaclet!

L’abril es completa amb 3 nits consecutives de sold-out a la Penélope de Madrid, 2 nits consecutives de sold-out a l’Apolo de Barcelona i el respecte que imposa ser l’actuació més esperada del cartell d’enguany del principal festival a l’estat… el ViñaRock el 30 d’abril!

La gira continuarà al maig amb concerts a Bilbo, Oviedo, Alacant, Granada i Murcia (sold-out) i el juny amb actuacions a Brussel·les, Berlin i Londres

La sortida del nou disc de La Raíz és una festa. Per a tothom. ‘Entre poetas y presos’, el nou i esperadíssim àlbum de la banda de Gandia, porta tres setmanes a la part alta de la llista de Top 100 Albums més venuts a l’estat espanyol, l’streaming de l’àlbum sencer acumula més de 300.000 visites en tres setmanes i el videoclip “Rueda la corona” passa del 1.000.000 de visualitzacions a Youtube.

Finalment, però, ha arribat el moment de la veritat i… la gira comença ja! Aquest dissabte La Raíz actuen al camp de futbol de l’Sporting de Benimaclet, a València, amb les 10.000 entrades disponibles totalment esgotades amb una setmana d’antel·lació. El 15, 16 i 17 d’abril serà el torn de Madrid, a la Sala Penélope, en tres nits consecutives amb tot el paper venut des de fa mesos. L’abril seguirà amb la doble cita de l’Apolo de Barcelona el 21 i 22 d’abril, amb totes les entrades també exhaurides des de fa setmanes. L’abril es clourà al ViñaRock, el principal festival de música en directe de l’estat espanyol, on La Raíz actuen com a cap de cartell indiscutible el dissabte 30 d’abril a les 00:30h a l’escenari principal en el que promet ser una (altra) actuació històrica! De moment La Raíz han anunciat noves dates de presentació de ‘Entre poetas y presos’ pel mes de maig i juny. El maig visitaran Bilbo (Kafé Antzokia, 5 de maig), Oviedo (Espacio Estilo Oviedo, 6 de maig), Alacant (Sala The One, 19 de maig), Granada (Sala Prince, 20 de maig) i Múrica (Garaje Beat, 21 de maig… amb les entrades ja esgotades). El juny s’obrirà amb una mini-gira europea de presentació, que durà a La Raíz a Brussel·les (9 de juny), Berlin (10 de juny) i Londres (11 de juny). Avanti!

Dissabte 9 d’abril
València · Camp Futbol Benimaclet
SOLD OUT

Divendres 15 d’abril
Madrid · Sala Penélope
SOLD OUT

Dissabte 16 d’abril
Madrid · Sala Penélope
SOLD OUT

Diumenge 17 d’abril
Madrid · Sala Penélope
SOLD OUT

Dijous 21 d’abril
Barcelona · Apolo
SOLD OUT

Divendres 22 d’abril
Barcelona · Apolo
SOLD OUT

Dissabte 30 d’abril
Villarobledo · ViñaRock

Dijous 5 de maig
Bilbo · Kafé Antzokia
Entrades aquí

Divendres 6 de maig
Oviedo · Espacio Estilo Oviedo
Entrades aquí.

Dijous 19 de maig
Alacant · Sala The One
Entrades aquí.

Divendres 20 de maig
Granada · Sala Prince
Entrades aquí.

Dissabte 21 de maig
Múrcia · Garaje Beat Club
SOLD OUT

Dijous 9 de juny
Brussel·les · VK Concerts

Divendres 10 de juny
Berlin · The Clash

Dissabte 11 de juny
London · Sala Scala
Entrades aquí

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.