Select Page

NOTÍCIES

La Raíz conquereixen Bilbo, Oviedo i Olite… aquesta setmana toca Lleida! (CAT / CAST)

09/05/2016

Català / Castellano

El primer triplet de maig de La Raíz acaba amb nous sold-outs a Bilbo i Oviedo i un show espectacular a l’Olite Music Fest!

El Kafe Antzokia, la sala Sir Laurens i la carpa habilitada per evitar la pluja de dissabte a Olite es van quedar petites en la presentació de ‘Entre poetas y presos’

Aquest dimarts La Raíz gratis a Lleida i nous sold-outs: tot venut pels concerts d’Alacant, Granada i Murcia!

El mes de maig de ‘Entre poetas y presos Tour 2016’, la gira de presentació del nou disc de La Raíz, ha començat aquest passat cap de setmana amb tres actuacions que tornen a confirmar l’excel·lent moment de forma de la banda de Gandia: tot venut al concert del Kafe Antzokia de Bilbo, tot venut al concert de la sala Sir Laurens en la primera visita de La Raíz a Oviedo i empaquetada general a la carpa habilitada per l’organització de l’Olite Music Fest per salvar la pluja que feia dies que s’anunciava a Nafarroa per dissabte. Aquest dimarts La Raíz actua a la Festa Major de Lleida com a actuació destacada i serà de caràcter gratuït: aparteu les criatures i prepareu-vos per viure una nova nit de fenomen La Raíz to di max! Les actuacions previstes pel que queda de maig ja tenen totes elles totes les entrades esgotades: Alacant, Granada i Murcia… prepareu-vos!

10/05/2016
Festes · Lleida
Gratuït

19/05/2016
Sala The One · Alacant
SOLD OUT

20/05/2016
Sala Prince · Granada
SOLD OUT

21/05/2016
Sala Garaje Club · Murcia
SOLD OUT

28/05/2016
Fiestas · San Fernando de Henares
Gratuït

Castellano

La Raíz conquistan Bilbo, Oviedo y Olite… esta semana toca Lleida!

El primer triplete de Mayo de La Raíz acaba con nuevos sold-outs en Bilbo y Oviedo y un show espectacular en el Olite Music Fest!

El Kafe Antzokia, la sala Sir Laurens y la carpa habilitada pera evitar la lluvia del sábado en Olite se quedaron pequeñas en la presentación de ‘Entre poetas y presos’

Este martes La Raíz gratis en Lleida y nuevos sold-outs: todo vendido para los conciertos de Alacant, Granada y Murcia!

El mes de Mayo de ‘Entre poetas y presos Tour 2016’, la gira de presentación del nuevo disco de La Raíz, ha empezado el pasado fin de semana con tres actuaciones que vuelven a confirmar el excelente momento de forma de la banda de Gandia: todo vendido en el concierto del Kafe Antzokia de Bilbo, todo vendido en el concierto de la sala Sir Laurens en la primera visita de La Raíz a Oviedo y empaquetada general en la carpa habilitada por la organización del Olite Music Fest para salvar la lluvia que hacía días que se anunciaba en Nafarroa para el sábado. Este martes La Raíz actua en la Festa Major de Lleida como actuación destacada y será de carácter gratuíto, así que aparten a las criaturas y prepárense para vivir una nuvea noche de fenómeno La Raíz to di max! Las actuaciones previstas para lo que queda de Mayo ya tienen todas ellas todas las entradas vendidas: Alicante, Granada y Murcia… prepararos!!!

10/05/2016
Festes · Lleida
Gratis

19/05/2016
Sala The One · Alacant
SOLD OUT

20/05/2016
Sala Prince · Granada
SOLD OUT

21/05/2016
Sala Garaje Club · Murcia
SOLD OUT

28/05/2016
Fiestas · San Fernando de Henares
Gratis

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.