Select Page

NOTÍCIES

La Raíz en concert a Mataró: les entrades pel plat fort del programa de Santes ja són a la venda!

30/03/2017

La Raíz actuarà al Parc Central de Mataró el divendres 21 de juliol dins la programació musical de Les Santes d’enguany

Obriran la nit Pirat’s Sound Sistema i la rapera argentina Sara Hebe que presentarà a Europa el seu darrer disc ‘Colectivo Vacío’

Les entrades anticipades ja són a la venda: online a agenda.ppf.cat i anticipades físiques a Direcció de Cultura (C/ St Josep, 9 – Mataró)

El grup #1 de l’escena mestissa a l’estat espanyol actuarà el divendres 21 de juliol al Parc Central de Mataró amb Pirat’s Sound Sistema i la rapera argentina Sara Hebe en un concert que serà el plat fort del programa musical de Les Santes d’enguany a la capital del Maresme.

Després de posar del revés el panorama musical estatal l’any passat amb la publicació del seu darrer disc ‘Entre poetas y presos’ (Propaganda pel fet! 2016) i una gira de presentació farcida de sold-outs i actuacions als principals festivals de l’estat, La Raíz anuncien ja el gruix de dates pel que serà el seu tour més internacional aquest 2017: “La Hoguera de los Continentes”. La Raíz fan el salt internacional i el fan ben gros, amb dates confirmades per primera vegada a Amèrica Llatina (Buenos Aires i Santiago de Xile), la seva tornada a Berlin després de petar-la l’any passat i Hamburg a Alemanya el proper abril, Dublin (Irlanda) el maig, Lisboa i Porto (Portugal) a finals de setembre i properes confirmacions a Itàlia, Mèxic i Polònia.

Els de Gandia obrien el passat febrer “La Hoguera de los Continentes Tour 2017”, per primera vegada, a Argentina i Xile. La Raíz aterraven a Buenos Aires per actuar el divendres 17 de febrer a la Sala Uniclub de la capital bonaerense i el diumenge 19 van participar al prestigiós festival Womad de Xile amb actuació al Escenario de La Paz a Santiago de Xile.

Les actuacions de La Raíz a l’estat espanyol seran comptades durant aquest tour i inclouen dates multitudinàries com les de Murcia Auditorio del Parque Fofó), Jerez de la Frontera (la Primavera Trompetera) o Valladolid (Polideportivo Pisuerga) i festivals com el Cruïlla Barcelona, Alrumbo Festival, The Juergas Rock, Rabolagartija, San San Festival, Iruña Rock, Ouren Rock, Granirock, Alterna Festival, Ezcaray Fest… A més de l’activitat aquí, La Raíz passaran també aquest any per Alemanya (21 d’abril, Berlin, sala Lido; 22 d’abril, Hamburg, Fabrik), Irlanda (7 de maig, Button Factory) i Portugal (29 de setembre a Lisboa i 30 de setembre a Oporto).

L’únic concert de tota la gira que el grup oferirà a València serà el 2 de setembre a Sueca i encara queden algunes dates internacionals per anunciar, amb concerts a Itàlia, Mèxic i Polònia.

El fi de gira està anunciat des de fa unes setmanes i encara queden entrades per la gran nit de Madrid, que inclourà la gravació de DVD en directe: 28 d’octubre al Palacio de Deportes de Vistalegre!

LES SANTES 2017 · MATARÓ
Divendres 21 de juliol
LA RAÍZ +Pirat’s Sound Sistema +Sara Hebe

Parc Central
21h · 13€ anticipada / 16€ Taquilla
Anticipada online
Anticipada física: Direcció de Cultura (C/ St Josep, 9 – Mataró)

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.