Select Page

NOTÍCIES

La Raíz esgota les entrades per les dues dates de comiat al Vistalegre Black Box de Madrid i n’afegeix una tercera i última: l’1 de novembre… i les entrades per Barcelona estan volant!

17/04/2018

Les entrades pels concerts de comiat de La Raíz el 2 i 3 de novembre al Vistalegre Black Box de Madrid s’han esgotat i s’ha afegit una tercera data a la gira: l’1 de novembre

Les entrades pel comiat dels de Gandia a Barcelona el 20 d’octubre al Sant Jordi Club estan volant: últimes entrades per la legió de fans catalans de La Raíz!

Footwear

La Raíz s’acomiaden aquest 2018 dels escenaris després d’un 2017 amb concerts a Chile, Argentina, Colombia, Mexico, Irlanda, Polonia, Alemanya, Italia i Portugal i una nit màgica amb 10.000 fans a Vistalegre Madrid

Després d’esgotar totes les localitats en el darrer concert de la gira “La Hoguera de los Continentes 2017” el passat 28 d’octubre a Vistalegre Madrid, La Raíz anunciava que la gira de 2018 seria l’última abans d’una aturada de màquines indefinida i fins a nou avís. El 2 de febrer d’enguany els de Gandia publicaven el seu darrer disc fins el moment, un doble CD+DVD que recull la màgica nit de Vistalegre amb més de 10.000 ànimes i un títol esperançador, malgrat tot: ‘Nos volveremos a ver’.

El passat 21 de març es posaven a la venda les entrades pels concerts de comiat de La Raíz a Madrid (3 de novembre, Vistalegre Black Box) i a Barcelona(20 d’octubre, Sant Jordi Club) . En només tres hores el grup de Gandia va aconseguir esgotar les entrades pel concert a Madrid i se n’afegia una nova data el 2 de novembre. Doncs bé, les entrades per aquesta nova cita també s’han esgotat! Davant la gran expectativa que ha generat la gira de comiat de La Raíz, s’ha afegit una tercera i última data a Madrid el dia 1 de novembre perquè tot el públic madrileny pugui acomiadar-se com cal. I atenció perquè les entrades per aquesta nova data ja estan a la venda!

D’altra banda, per la cita a Barcelona el 20 d’octubre al Sant Jordi Club les entrades també estan volant. Aquest és el darrer avís per a tots i totes les fans del grup a Catalunya… correu perquè les entrades s’acaben!!!

CONCERTS COMIAT LA RAÍZ

20 d’octubre de 2018
Sant Jordi Club · BARCELONA
ÚLTIMES ENTRADES DISPONIBLES!

1 de noviembre de 2018
Vistalegre Black Box · MADRID
NOVA DATA ENTRADES DISPONIBLES

2 de noviembre de 2018
Vistalegre Black Box · MADRID
TOTES LES ENTRADES EXHAURIDES

3 de noviembre de 2018
Vistalegre Black Box · MADRID
TOTES LES ENTRADES EXHAURIDES

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.