Select Page

NOTÍCIES

La Raíz esgoten en 48h les entrades pel primer concert de presentació a Madrid el 15 d’abril!

18/11/2015

Ja a la venda les entrades per la segona data a Madrid, el dia 16 d’abril a la mateixa Sala Penélope i també amb Auxili obrint la nit!

Les entrades del concert de presentació del nou disc ‘Entre poetas y presos’ de La Raíz a la Sala Penélope de Madrid pel 15 d’abril ja s’han esgotat

No badeu: els tiquets del concert a l’Apolo estan a punt d’exhaurir-se i l’aforament de la presentació a València, tot i ser un camp de futbol, no és infinita i les entrades estan volant!

Dilluns us anunciàvem que posàvem a la venda les entrades pels tres primers concerts de presentació del nou disc de La Raíz a València, Madrid i Barcelona a l’abril… i que no badéssiu! Els de Gandia ja han esgotat, en menys de 48h, totes les entrades del concert a la Penélope de Madrid pel 15 d’abril. Avui hem posat a la venda les entrades per un segon concert de La Raíz a Madrid, que tindrà lloc el 16 d’abril a la mateixa Sala Penélope i també amb Auxili com a teloners. Si us heu quedat sense tiquets pel dia 15 i no voleu deixar passar l’oportunitat, poseu-vos les piles!

Les entrades pel concert de presentació de Barcelona, a l’Apolo 1 el 21 d’abril, també estan volant! Encara queda un grapat de tiquets però el ritme de venda no afluixa i no trigaran a quedar esgotades. Si encara no les heu comprat, feu-ho ja!

L’aforament del concert de presentació de València, al Camp de Futbol del Sporting de Benimaclet el dissabte 9 d’abril, és de llarg el més multitudinari de les tres primers dates anunciades. Tanmateix, no serà infinit i estem despatxant entrades a un ritme vertiginós: el concert serà ben especial i completaran el cartell d’una vetllada màgica ZOO i Auxili. Afanyeu-vos a reservar la data i fer-vos amb el paper abans no voli!

LA RAÍZ
‘Entre poetas y presos’ Tour 2016
Tres primeres dates!

Dissabte 09/04/2016 – 20:00h
Camp de Futbol del Sporting de Benimaclet
VALÈNCIA (L’Horta)
+ZOO + AUXILI
Entrades Anticipades 12€ / Taquilla 16€
Entrada online

Divendres 15/04/2016 – 20:00h
+AUXILI
MADRID, Sala Penélope
Venda entradas Anticipadas 12€ / Taquilla 15€
— ENTRADES ESGOTADES —

NOVA DATA!

Dissabte 16/04/2016 – 20:00h
+AUXILI
MADRID, Sala Penélope
Anticipada 12€ / Taquilla 15€
Entrada online

Dijous 21/04/2016 – 20:00h
+TRAST
BARCELONA (Barcelonès) Sala Apolo
Venda Entrada Anticipada 12€ / Taquilla 15€
Entrada online

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.