Select Page

NOTÍCIES

La Raíz publiquen avui una nova versió de “La Hoguera de los Continentes” en acústic i amb Rozalén de convidada

09/11/2018

Coincidint amb els concerts de comiat de La Raíz a Barcelona el passat 19 i 20 d’octubre, membres de La Raíz enregistraven una versió en acústic de “La Hoguera de los continentes” amb la cantant Rozalén com a convidada especial

El canal Sessió de Micros Oberts a Youtube publica un vídeo produït per Coleccionistas de Momentos amb l’acústic en directe, enregistrat vora la Sagrada Família

Rozalén y La Raíz es van conèixer a l’edició d’enguany del Juergas Rock Festival i la retrobada dels artistes a Barcelona el passat octubre, tots dos de concerts a la ciutat comtal, no la van desaprofitar!

La Raíz oferien el passat 19 i 20 d’octubre dues dates de comiat al Palau Sant Jordi Club de Barcelona, amb tot el paper venut des de feia mesos. L’artista manchega Rozalén presentava el 19 d’octubre el seu exitós disc ‘Cuando el río suena…’ al Palau de la Música de Barcelona, també amb totes les entrades exhaurides. Tots dos artistes van coincidir i es van conèixer aquest estiu durant l’edició d’enguany del festival Juergas Rock i després d’expressar-se l’admiració mútua, van convenir fer alguna cosa junts “a la propera”. Barcelona fou l’excusa i Rozalén i La Raíz no van deixar escapar l’oportunitat que els brindaven les agendes. Amb la Sagrada Família com a marc de fons i l’equip de Coleccionistas de Momentos a la producció audiovisuals, un grapat de membres de La Raíz es trobaven amb Rozalén per marcar-se una magnífica versió en acústic de “La Hoguera de los Continentes”, coronada amb la intervenció de Rozalén. Trobareu la versió al canal de Youtube de Sessió de Micros Oberts!

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.