Select Page

NOTÍCIES

La Raíz revelen la portada del seu nou disc ‘Entre poetas y presos’!

11/02/2016

Els de Gandia fan públic part de l’artwork del nou disc: ja es pot veure la portada de ‘Entre poetas y presos’, a càrrec de Lucas Baró!

Comencem a fer públiques noves dates confirmades del tour… les dues properes cites són a Berlin i Londres

Les tres dates de presentació a Madrid ja estan totalment esgotades: darreres oportunitats per València i el segon dia a l’Apolo!

Queda molt poc per anunciar la data de sortida de l’esperat nou disc de La Raíz i tenim per a bé d’informar-vos de les darreres novetats abans no arribi la gran cita. Per anar fent boca, els de Gandia han posat en circulació part de l’artwork del nou disc, en concret la portada de ‘Entre poetas y presos’, basada en una il·lustració de l’artista Lucas Baró.

Pel que fa als directes, ja podeu anotar dues noves cites confirmades per si sou de viatge a capitals europees, us hi enganxa de pas o simplement… sou vivint allà: Berlin i Londres tindran presentació de ‘Entre poetas y presos’ al juny! Aquestes són les primeres dates internacionals d’un tour que arribarà amb noves dates a l’estranger…

Finalment, us anunciem que la tercera data de presentació del disc a la Penélope ja està completament esgotada i tanquem així definitivament els tres dies de presentació a Madrid. Per la presentació a Barcelona, queden molt pocs tiquets per la segona nit consecutiva a l’Apolo: no badeu! Entrades de Barcelona, aquí: https://www.codetickets.com/propaganda-pel-fet/ca/propaganda-pel-fet.cat/92/ A València, data única, estem en idèntica situació: si no espavileu, us en quedareu sense! Entrades de València, aquí https://www.codetickets.com/propaganda-pel-fet/es/propaganda-pel-fet.cat/94/

LA RAÍZ
Entre poetas y presos tour 2016

Divendres 10 de juny
Sala Clash · Berlin (D)

Dissabte 11 de juny
Sala Scala · Londres (UK)
Anticipades aquí

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.