Select Page

NOTÍCIES

La Raíz supera els 2 milions de visites del seu clip “Rueda la corona”

13/09/2016

Mig any després de la seva publicació a Youtube, el videoclip “Rueda la corona” de La Raíz supera els 2 milions de visualitzacions

“Rueda la corona” és el single del disc ‘Entre poetas y presos’, que torna a colar-se al número 32 de la llista TOP100 discos més venuts

En tour de presentació arrassa per allà on passa i les properes dates són aquest divendres al MMVV i divendres vinent a La Mercè!

La Raíz continua arrassant aquest 2016 amb el seu darrer disc ‘Entre poetas y presos’, publicat el passat mes de març, i que ja supera 1.250.000 visites a Youtube. A mitjan mes de febrer el grup llançava el primer single del nou disc, “Rueda la corona”, en forma de videoclip. Mig any després el videoclip acumula més de 2.000.000 de visualitzacions! Felicitats i gràcies! Ens veiem als escenaris, doncs la gira encara no s’ha acabat i arriben dates ben sonades: aquest divendres al Mercat de Música Viva de Vic i divendres 23 a la programació Mercè Música de la ciutat de Barcelona!

AGENDA DE CONCERTS
LA RAÍZ

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.