Select Page

NOTÍCIES

La Raíz tanca “La Hoguera de los Continentes Tour 2017” dissabte 28 d’octubre a Madrid gravant CD-DVD en directe davant 12.000 fans

24/10/2017

Els de Gandia rematen la gira d’enguany el proper dissabte 28 d’octubre al Palacio de Deportes de Vistalegre de Madrid davant de 12.000 seguidors: no us quedeu fora, últimes entrades a la venda!

La nit de dissabte 28 d’octubre serà màgica i La Raíz enregistraran el concert per a la posteritat: anunciem nou CD-DVD en directe pel 2018

Vistalegre és la cirereta del pastís: “La Hoguera de los Continentes Tour 2017” ha comptat amb més de 40 dates als principals festivals de l’estat espanyol i ha dut a La Raíz enguany també a Chile, Argentina, Colòmbia, Mèxic, Portugal, Irlanda, Itàlia i Alemanya

“La Hoguera de los Continentes Tour 2017”
Data de comiat + gravació CD-DVD en directe

DISSABTE 28 D’OCTUBRE DE 2017
Palacio de Deportes de Vistalegre • MADRID

>>> ÚLTIMES ENTRADES A LA VENDA <<<

La formació valenciana La Raíz publicava la primavera de 2016 el que fins la data és el seu darrer àlbum d’estudi ‘Entre poetas y presos’ (Propaganda pel fet – 2016), i després de dos anys de presentacions, el grup anuncia nou CD-DVD en directe pel 2018, un nou disc que s’enregistrarà el proper 28 d’octubre al Palacio de Deportes de Vistalegre en la nit de comiat de la gira “La Hoguera de los Continentes Tour 2017”. La Raíz van revolucionar des de la independència el panorama alternatiu de l’estat espanyol amb ‘Entre poetas y presos’, un disc la sortida del qual va venir acompanyada d’una rebuda excepcional per part de la crítica però sobretot del públic: el grup es va col•locar entre els 30 àlbums més venuts a les botigues a la llista Top100 Discos Más Vendidos de Promusicae durant les 13 primeres setmanes des del llançament del disc. El terratrèmol de vendes va anar acompanyat també d’una gran acollida del videoclip del primer single (“Rueda la Corona” suma ja + 4 milions de reproduccions) i la rèplica encara perdura: aquest 2017 La Raíz suma ja 36 setmanes a la llista Top100 Streaming Álbumes de Promusicae, arribant el passat setembre al número 17.

En directe, el 2016 el grup va presentar el nou disc amb 70 dates arreu de les principals ciutats de l’estat espanyol i els festivals d’estiu de més anomenada a la península, a més d’incursions a Anglaterra, Alemanya, França i el Nepal. Aquest 2017 La Raíz ha continuat presentant ‘Entre poetas y presos’ amb una gira de marcat caràcter internacional, anomenada “La Hoguera de los Continentes”, que ha comptat amb més de 40 dates als principals festivals de l’estat i que ha dut als de Gandia durant aquest 2017 a Chile, Argentina, Colòmbia, Mèxic, Portugal, Irlanda, Itàlia i Alemanya.

La Raíz clouran el proper dissabte 28 d’octubre l’exitós tour amb una data que promet ser mítica i que el grup enregistrarà per la posteritat, amb previsió a editar el proper 2018 un CD-DVD en directe.

El 28 d’octubre 12.000 ànimes es congregaran al Palacio de Deportes de Vistalegre de Madrid per acompanyar als 11 valencians en la que serà la darrera nit de “guerra al silenci” d’aquest espectacular 2017!

Videoclip “Rueda la corona”


Resum La Raíz a Chile i Argentina (febrer 2017)


Resum presentacions ‘Entre poetas y presos’ en directe (Abril 2016)


La Raíz al Nepal – documental “Otras músicas posibles”


XARXES SOCIALS DE LA RAÍZ

FACEBOOK +130K seguidors
TWITTER +53,6K seguidors
YOUTUBE +72K seguidors i +34Milions visualitzacions
SPOTIFY +91K seguidors
INSTAGRAM +67K seguidors

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.