Select Page

NOTÍCIES

La Raíz torna a Alemanya aquest cap de setmana amb concerts a Berlin i Hamburg!

18/04/2017

La banda #1 de l’escena mestissa i compromesa estatal actuarà a Berlin (Lido, divendres 21 d’abril) i Hamburg (Fabrik, dissabte 22 abril)

La gira ‘La Hoguera de los Continentes’ ja ha dut enguany a La Raíz a Argentina i Xile i passarà per Alemanya aquest cap de setmana abans de saltar a Irlanda, Itàlia, Polònia, Portugal i Mèxic els propers mesos

La primera visita de La Raíz a Berlin fou la primavera passada, amb un espectacular concert que va esgotar les entrades de la sala Clash

Després de posar del revés el panorama musical estatal el passat any amb la publicació del seu últim disc ‘Entre poetas y presos’ (Propaganda pel fet! 2016) i una gira de presentació plagada de sold-outs i actuacions als principals festivals de l’estat, La Raíz ja estan immersos en un tour que de moment serà el més internacional de la seva carrera: “La Hoguera de los Continentes” ja ha passat per Amèrica Llatina (Buenos Aires i Santiago de Chile a principis de febrer), el retorn a Alemanya aquest cap de setmana (retrobada amb Berlin i per primer cop a Hamburg) i després el salt cap a Irlanda, Itàlia, Polònia, Portugal i Mèxic en els propers mesos.

La Raíz tornen a Alemanya amb dos concerts programats, Berlin i Hamburg, després de la seva primera visita a la capital alemanya la passada primavera de 2016, que van rematar amb un brutal sold-out a la sala Clash. Per aquest segon assalt, La Raíz comptaran amb la banda llatino-alemanya Sexto Sol, que obrirà els concerts de Berlin i també d’Hamburg.

Si corres per Alemanya, no t’ho deixis escapar!

Divendres 21 d’abril
Sala Lido · BERLIN
20h portes · 21h Sexto Sol
12€ anticipada / 16€ taquilla
Anticipada online

Dissabte 22 d’abril
Sala Fabrik · HAMBURG
20h portes · 21h Sexto Sol
14,50€ anticipada / 16€ taquilla

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.