Select Page

NOTÍCIES

La Raíz triomfen al Viña Rock 2015!

11/05/2015

laraizvinarockfotos

El concert dels de Gandia va ser una celebració multitudinària i contínua amb més de 60.000 seguidors entregats a les cançons del grup! La Raíz van posar del revés un dels dos principals escenaris del mega-festival de Villarobledo el passat dissabte en una actuació que esdevindrà llegendària! (…)

El concert dels de Gandia va ser una celebració multitudinària i contínua amb més de 60.000 seguidors entregats a les cançons del grup!

La Raíz van posar del revés un dels dos principals escenaris del mega-festival de Villarobledo el passat dissabte en una actuació que esdevindrà llegendària!

Els fans de La Raíz tenen enguany només un grapat d’ocasions per gaudir del directe de la banda de Gandia, que després d’un 2014 de tour continu en suport del disc ‘Así en el cielo como en la selva’, encaren el 2015 afluixant l’activitat sobre els escenaris i amb la preparació d’un nou àlbum pel 2016 com a principal objectiu. És per això que l’actuació de la banda el passat dissabte a l’escenari principal de la XXa edició del Festival Viña Rock de Villarobledo era de les més esperades i celebrades per les desenes de milers d’assistents d’aquesta cita anual obligada pels amants de la música en directe.

laraizvinarockfotos

I La Raíz, que el 2014 ja va comptar amb una increïble resposta del públic a la mateixa plaça (vídeo La Raíz – ViñaRock 2014 desde dentro), sortiren a per totes i amb ganes de rebentar-ho tot. Els de Gandia aposten per un directe d’alt voltatge i les més de 60.000 persones congregades el passat dissabte es convertiren en mar de benzina abocat a un grup on fire sobre l’escenari. El resultat, explosió total, brutal i global en una de les millors actuacions que es recorden en els 20 anys de Viña Rock. De ben segur que els fans de la banda i els “viñarockers” en general trigaran a oblidar la nit del passat 2 de maig, tant o més del que trigaran a oblidar-la els membres de la banda. Felicitats, La Raíz! Gràcies Viña Rock! El 2016, més grans encara!

Podeu consultar les dates de la gira ‘Jilgueros Tour 2015’
a l’agenda http://www.laraiz.es/tour i a http://concerts.ppf.cat/index.php/la-raiz que s’actualitzaran oportunament amb les dates tancades de la gira.

VÍDEOS

Des de dins…
La Raíz · Viña Rock 2015

Des del públic
La Raíz · Viña Rock 2015

“Suya es mi guerra”
La Raíz · Viña Rock 2015

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.