Select Page

NOTÍCIES

La rapera argentina Sara Hebe anuncia les primeres dates del seu imminent tour europeu aquest estiu!

08/04/2017

La compromesa artista Sara Hebe arriba a Europa a presentar en directe el seu tercer i darrer àlbum ‘Colectivo Vacío’ i a carregar-se de forces i experiències per parir un nou disc el 2018

La segona quinzena de juny hi ha presentacions a Barcelona, Santiago de Compostela, Madrid i Suïssa i el juliol i l’agost serà el torn per a festivals: primeres dates anunciades i entrades anticipades ja a la venda!

Ramiro Jota i Edu Morote formaran el trio musical del directe de Sara Hebe, un show musicalment desacomplexat basat en el rap que assalta gèneres dispars com el punk, la cúmbia, el rock o el reggaeton

De la província de Chubut (Patagònia argentina) arriba la rapera més remarcable de l’Argentina i una de les principals veus de l’underground sud-americà del moment. Sara Hebe serà a Europa de gira durant l’estiu de 2017 per presentar de manera extensa i seriosa el seu tercer i darrer àlbum ‘Colectivo Vacío’ (2015). La rapera argentina, de formació autodidacta, oferirà un potent directe basat en el rap però que travessa musicalment gèneres dispars com la cúmbia, el punk, el reggae o l’electrònica amb potents bases sobre les quals Sara Hebe ataca amb urgència i destresa mètrica una lírica que aplica sense pudor una forta crítica social i narra postals urbanes amb cruesa, potència i bellesa a parts iguals. Per aquesta gira europea acompanyaran a Sara Hebe a l’escenari en Ramiro Jota (baix i guitarra, productor musical) i Edu Morote (bateria i percussió) en un directe que combina el beat digital del rap amb la dinàmica dels instruments digitals i la salvatge actitud de la incendiària artista argentina.

PRIMERES DATES SARA HEBE EUROPA 2017

15 de juny
Sidecar · Barcelona

16 de juny
Malatesta · Santiago de Compostela

23 de juny
Copérnico · Madrid

29 de juny
Ginebra · Suïssa

20 de juliol
MareaRock Festival · Elx

21 de juliol
Les Santes · Mataró

28 de juliol
Hatortxu Rock, Lakuntza ​

2 d’agost
JuergasRock Festival · Adra

TOTA LA INFO i PROPERES CONFIRMACIONS: www.ppf.cat

OBERTA CONTRACTACIÓ!
Més informació, disponibilitats, preus:
contractacio@ppf.cat + 938787471

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.