Select Page

NOTÍCIES

La rapera Sara Hebe torna de gira a Europa aquest estiu!

15/05/2018

La rapera argentina, que s’ha convertit en la sensació de l’underground llatinoamericà del moment, torna aquest estiu de gira pel continent europeu

El tour arrenca el 25 de maig a Madrid i durarà gairebé tres mesos, on l’argentina oferirà més de 20 concerts a Alemanya, França, Itàlia, Suïssa i l’estat espanyol

D’entre el primer grapat de dates que anunciem, destaquem les actuacions de Madrid, Zaragoza, València, Barcelona, els festivals estatals i un bon grapat de ciutats i festivals d’Alemanya, França, Itàlia i Suïssa

Coincidint amb el primer llançament a Europa d’un recopilatori de 16 cançons seves a mode de “grans hits” (editat per Propaganda pel fet!), Sara Hebe feia l’any 2017 una extensa gira amb més de 30 concerts repartits arreu del principat, de l’estat i països com Suïssa, Itàlia o Alemanya. En el seu recorregut va formar part del cartell de festivals reconeguts dins el panorama musical peninsular com Hatortxu Rock (Lakuntza), Bioritme Festival (Vilanova de Sau) o el MareaRock d’Elx.

Un any després l’argentina, considerada per la crítica especialitzada con la millor rapera del seu país, tornarà de gira pel vell continent aquest mateix estiu. Enguany Sara Hebe obrirà la gira el 25 de maig a Madrid, continuarà per Zaragoza (sala King Kong) i Barcelona (sala Bóveda) i viatjarà fins a Alemanya on l’esperen un mesos intensos per terres del nord.

El seu periple alemany començarà al festival Masala d’Hannover (6 de juny) i s’allargarà amb dates a les principals ciutats: Hamburg (Cumbia N Bass Konzert), Berlin (Fest der Linken) o Múnich (Muffatwerk) són algunes de les cites més importants d’un total d’onze dates que l’artista té programades al país. Durant el seu pas per Alemanya l’argentina també aprofitarà per visitar al juny Suïssa amb dates a Lucerna, Ginebra i Berna.

A falta de més dates per confirmar, la visita de Sara Hebe també passarà per dos festivals estatals a l’agost: el dia 2 la podrem trobar al Shikillo Fest de Candeleda (Àvila) i el 3 estarà present al Son Rias celebrat a Bueu (Pontevedra).

Podeu consultar aquí més informació i música
AGENDA CONCERTS ACTUALITZADA
SPOTIFY Sara Hebe
YOUTUBE Sara Hebe
FACEBOOK Sara Hebe
TWITTER Sara Hebe


Segell discogràfic, contractació i entrevistes:
PROPAGANDA PEL FET!
contractacio@ppf.cat
+34 938787488

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.