Select Page

NOTÍCIES

Les entrades pel concert de comiat de La Raíz el 17 de novembre a València ja són disponibles!

14/06/2018

El Concert de comiat tindrà lloc a l’Auditori Marina Sud i les entrades ja són disponibles via Codetickets

Després d’enregistrar ‘Nos volveremos a ver’, el darrer disc en directe al Palacio de los Deportes de Vistalegre de Madrid amb més de 10.000 fans, els de Gandia anunciaven una aturada indefinida als 12 anys d’incessant activitat que han situat la banda al capdavant de l’escena mestissa alternativa de l’Estat español

Darreres entrades per les cites de comiat al Sant Jordi Club de Barcelona el 19 d’octubre i el dia 1 de novembre a Vistalegre The Box de Madrid: el 20 d’octubre i el 2 i 3 de novembre tenen totes les entrades esgotades!

Tal i com van anunciar a finals de l’any passat, La Raíz s’acomiaden de manera indefinida aquest 2018. Fins avui els de Gandia havien anunciat els comiats de Barcelona (Sant Jordi Club, 19 i 20 d’octubre… tot el paper ja venut pel dia 20) i Madrid (Vistalegre The Box l’1, 2 i 3 de novembre… entrades esgotades els dies 2 i 3) però no havien fet pública la data de comiat. La Raíz anuncien avui que s’acomiaden indefinidament amb el que serà el seu darrer concert, una cita que tindrà lloc el dissabte 17 de novembre a l’Auditori de La Marina Sud de València i pel qual les entrades ja són disponibles via Codetickets i fins esgotar les localitats.

La Raíz s’acomiada i ens deixa un llegat de 12 històrics anys assaltant escenaris dins i fora de les nostres fronteres, amb cinc treballs enregistrats, un disc en directe i quinze països defensant el seu missatge.

Durant tot aquest estiu els de Gandia passaran amb la seva gira de comiat pels millors festivals de l’estat i visitaran les illes britàniques el setembre abans dels comiats a Barcelona, Madrid i València el 17 de novembre.

CONCERTS COMIAT LA RAÍZ

19 d’octubre de 2018
Sant Jordi Club · BARCELONA
ÚLTIMES ENTRADES DISPONIBLES!

20 d’octubre de 2018
Sant Jordi Club · BARCELONA

TOTES LES ENTRADES EXHAURIDES!

1 de novembre de 2018
Vistalegre Black Box · MADRID
ÚLTIMES ENTRADES DISPONIBLES!

2 de novembre de 2018
Vistalegre Black Box · MADRID

TOTES LES ENTRADES EXHAURIDES

3 de novembre de 2018
Vistalegre Black Box · MADRID

TOTES LES ENTRADES EXHAURIDES

17 de noviembre de 2018
Auditori de La Marina Sud · VALÈNCIA
ENTRADES DISPONIBLES


La Raíz van revolucionar des de la independència el panorama alternatiu de l’Estat espanyol amb ‘Entre poetas y presos’ la primavera de 2016, un disc la sortida del qual va venir acompanyada d’una rebuda excepcional per part de la crítica però sobretot del públic: el grup es va col·locar entre els 30 àlbums més venuts a les botigues a la llista Top100 Discos Más Vendidos de Promusicae durant les 13 primeres setmanes des del llançament del disc. El terratrèmol de vendes va anar acompanyat també d’una gran acollida del videoclip del primer single (“Rueda la corona” suma ja més de 5 milions de reproduccions) i la rèplica encara perdura: durant 2017 La Raíz va sumar 36 setmanes a la llista Top100 Streaming Álbumes de Promusicae, arribant el setembre al número 17.

En directe, el 2016 el grup va presentar el nou disc amb 70 dates arreu de les principals ciutats de l’estat espanyol i els festivals d’estiu de més anomenada a la península, a més d’incursions a Anglaterra, Alemanya, França i el Nepal. Aquest 2017 La Raíz continuà presentant ‘Entre poetas y presos’ amb una gira de marcat caràcter internacional, anomenada “La Hoguera de los Continentes”, que va comptar amb més de 40 dates als principals festivals de l’Estat i que va dur als de Gandia només el 2017 a Chile, Argentina, Colòmbia, Mèxic, Portugal, Irlanda, Itàlia i Alemanya. El fi de gira, en un Palacio de los Deportes de Vistalegre en Madrid com un ou, va servir a La Raíz per enregistrar amb més de 10.000 seguidores el seu darrer disc, ‘Nos volveremos a ver’, un doble CD+DVD que la banda va editar el passat mes de febrer.

https://www.youtube.com/watch?v=PLUQoJub7aRyQGtj7kk_7diJnqeB3jQbf3

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.