Select Page

NOTÍCIES

Los últimos serán los primeros: ja a la venda les entrades pel darrer concert de La Raíz el 2017 al Palacio Vistalegre de Madrid!

20/12/2016

El 28 d’octubre La Raíz tancarà la gira 2017 i l’etapa ‘Entre poetas y presos’ amb un concert al Palacio de Deportes de Vistalegre de Madrid

El concert del que es preveu una nit memorable s’enregistrarà i donarà forma al proper disc del grup… en directe!

Els últims seran els primers: per a que no us quedeu sense entrades, aquest darrer concert de l’any és el que ja us anunciem ara i les entrades ja són disponibles!

No sempre passa, però de vegades, els últims són els primers. I amb La Raíz això és possible! El grup de Gandia tancarà la gira del 2017 i la fantàstica etapa de ‘Entre poetas y presos’ amb un concert el dia 28 d’octubre al Palacio de Deportes de Vistalegre de Madrid. El darrer dels concerts del 2017 és dels primers que us anunciem i, a més de ser una cita totalment remarcable doncs clourà l’etapa del seu darrer disc, és una data que no us podeu perdre perquè La Raíz hi enregistraran el que serà el seu proper disc… en directe!

Les entrades ja són a la venda i tot i que és l’últim concert de la gira però dels primers que us anunciem, no badeu, doncs Vistalegre és gran però no hi cabrem totes!

Concert gravació DVD en directe.
Palacio de Vistalegre (Madrid)
28 d’octubre de 2017.
+Artista convidat (+Col·laboracions).
Entrades anticipades

(Menors de 16 anys acompanyats d’un adult responsable)
NOTA IMPORTANT:
L’adquisició de l’entrada permetrà l’enviament “virtual” del Concert-DVD al correu electrònico amb el que s’hagin comprat. (L’enviament es realitzarà tres dies després del llançament del DVD).

D’aquesta manera seguim apostant per fer-ho a la nostra manera, autogestionant-nos. Volem que la gravació del concert sigui un record per i per a tothom que vingui.

Voasltres sou La Raíz.

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.