Select Page

NOTÍCIES

Miquel Gil a l’Strenes de Girona amb espectacle especial de 40 anys de carrera!

18/02/2015

miquelgilstrenes2015

El cantaor de Catarroja presentarà en primícia al festival de Girona un espectacle especial que repassa la seva dilatada trajectòria

Miquel Gil hi actuarà amb banda i interpretarà peces d’Al Tall, Terminal Sur i de la seva carrera en solitari

miquelgilstrenes2015

La veu més salada del mediterrani català compleix quaranta anys de carrera. I per a la joia del seu públic gironí, ha escollit el Festival Strenes com a punt de partida de la gira de celebració. Aquest espectacle, que s’anomena “Matèria”, i constarà de cançons inèdites i de versions renovades d’algunes de les cançons més emblemàtiques de la trajectòria del cantautor de la Catarroja amb grups com Al Tall (del que va ser fundador a mitjans dels anys 70), com a líder de Terminal Sur (banda de finals dels 80′) o com artista en solitari.

Miquel Gil actuarà en format de quartet i estrenarà noves sonoritats, atenent a la voluntat renovadora que sempre ha mostrat el seu treball, sense deixar de banda la seva essència tradicional en les formes de cant.

MIQUEL GIL
NOU ESPECTACLE 40 ANYS!
Dissabte 25 d’abril
Festival Strenes 2015
Auditori La Mercè · Girona
21h
10€ / 15€
Anticipades online aquí
https://www.koobin.com/strenes/miquelgil

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.