Select Page

NOTÍCIES

Miquel Gil celebra 40 anys de trajectòria amb “Matèria” en directe a Valls!

14/07/2015

Aquest dijous el cantaor de Catarroja actuarà al Claustre del Convent del Carme de Reus dins el Cicle Juliol Cultural

L’actuació, a trio amb Gusmà Gil al baix i Abel Garcia a la viola de roda!

El concert és gratuït i compartit amb els cellers de la Denominació d’Origen Tarragona, els quals oferiran tast dels seus productes

La veu més salada del mediterrani català compleix quaranta anys de carrera. I per a la joia del seu públic gironí, ha escollit el Festival Strenes com a punt de partida de la gira de celebració. Aquest espectacle, que s’anomena “Matèria”, i constarà de cançons inèdites i de versions renovades d’algunes de les cançons més emblemàtiques de la trajectòria del cantautor de la Catarroja amb grups com Al Tall (del que va ser fundador a mitjans dels anys 70), com a líder de Terminal Sur (banda de finals dels 80′) o com artista en solitari.

Miquel Gil actuarà en format de trio i estrenarà noves sonoritats, atenent a la voluntat renovadora que sempre ha mostrat el seu treball, sense deixar de banda la seva essència tradicional en les formes de cant.

MIQUEL GIL (TRIO)
Claustre del Convent del Carme · Valls
22h · gratuït

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.