Select Page

NOTÍCIES

Miquel Gil celebra dissabte a l’Strenes de Girona 40 anys de trajectòria amb un nou espectacle!

20/04/2015

miquelgilstrenesovidi

‘Matèria’ recull els primers anys amb Al Tall, amb formacions com Terminal Sur i l’àmplia carrera en solitari del valencià

Miquel Gil actuarà amb el seu quintet a l’Auditori del CC La Mercè de Girona en el darrer dia del festival Strenes

El dia abans, divendres 24 d’abril, Gil actuarà en format trio a Sant Vicenç dels Horts en homenatge a Ovidi Montllor

La veu més salada del mediterrani català compleix quaranta anys de carrera. I per a la joia del seu públic gironí, ha escollit el Festival Strenes com a punt de partida de la gira de celebració. Aquest espectacle, que s’anomena “Matèria”, i constarà de cançons inèdites i de versions renovades d’algunes de les cançons més emblemàtiques de la trajectòria del cantautor de la Catarroja amb grups com Al Tall (del que va ser fundador a mitjans dels anys 70), com a líder de Terminal Sur (banda de finals dels 80′) o com artista en solitari.

Miquel Gil actuarà en format de quintet i estrenarà noves sonoritats, atenent a la voluntat renovadora que sempre ha mostrat el seu treball, sense deixar de banda la seva essència tradicional en les formes de cant.

A més, el divendres 24 Miquel Gil actuarà en format trio a l’homenatge a Ovidi Montllor que s’oganitza a Sant Vicenç dels Horts: la cita és de caràcter gratuït i el de Catarroja hi farà un repertori mirant a Alcoi!

MIQUEL GIL (TRIO)
HOMENATGE A OVIDI MONTLLOR
Jardi de Can Comamala · St Vicenç dels Horts
20h · gratuït

MIQUEL GIL (QUINTET)
FESTIVAL STRENES
Auditori CC La Mercè · Girona
21h · 10/15€
Entrades anticipades

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.