Select Page

NOTÍCIES

Miquel Gil i Botifarra recuperen el Principal de València amb un NUS ben especial!

08/01/2016

Avui divendres la cultura valenciana recupera el Teatre Principal amb un ‘Especial 3 Anys del NUS’ de Miquel Gil i Pep Gimeno “Botifarra”

L’espectacle comptarà amb les intervencions especials de Vicent Torrent, Miquel Gironés, Mara Aranda, Silvia Ampolla, Feliu Ventura, Pau Alabajos, Dani Miquel i Lola Tortosa

El retorn a la normalitat cultural del Principal es rematarà dissabte amb un altre especial: “Veriueu-ho Show” del gran Xavi Castillo amb els A-Phònics fent de backing band!

Després de molts anys amb les portes tancades a la cultura del país, el Teatre Principal de València torna a acollir amb normalitat artistes i espectacles de casa. Aquest cap de setmana el Teatre Principal obre les portes i acull un programa doble per celebrar la tornada a la normalitat. Divendres, Miquel Gil i Pep Gimeno ‘Botifarra’ volen posar del revés València amb el seu exitós espectacle conjunt, NUS. Al seu ja mític diàleg a dos, cançonetes, anècdotes i pedagogia del roots valencià, s’hi sumaran de manera excepcional un bon grapat d’artistes i cantants per a fer una versió especial de “3 anys del NUS”. Si hi feu cap, gaudireu d’un show especial de Gil i Boti salpebrat amb les intervencions de Vicent Torrent, Miquel Gironés, Feliu Ventura, Mara Aranda, Silvia Ampolla, Pau Alabajos, Dani Miquel i Lola Tortosa! Dissabte el Principal programa també un especial del “Veriueu-ho Show”, amb Xavi Castillo liant-la grossa acompanyat de la banda de rock A-Phònics!

MIQUEL GIL i PEP GIMENO BOTIFARRA
ESPECIAL 3 ANYS DEL NUS

8 de gener
Teatre Principal · València
20:30h
Anticipades a partir de 13€ aquí
Taquilla a partir de 18€

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.