Select Page

NOTÍCIES

Miquel Gil, protagonista del Glatt & Verkehrt Festival d’Àustria aquest dissabte!

29/09/2015

L’artista de Catarroja és un dels plats forts de l’escenari Herbstzeitlos del festival Glatt & Verkehrt, que tindrà lloc a la localitat austríaca de Krems an der Donau el 2, 3 i 4 d’octubre

El valencià s’hi presentarà en format de sextet, amb el repertori de ‘Matèria’ i Miquel Gironès com a convidat especial a la dolçaina!

Miquel Gil, concentrat en la composició d’un nou treball discogràfic, presentarà al públic austríac els més de 40 anys de la seva trajectòria condensada en l’espectacle ‘Matèria’. El de Catarroja actua dissabte 3 d’octubre a l’escenari Herbstzeitlos, una antiga església reconvertida en espai cultural, dins la programació del festival Glatt & Verkehrt. L’actuació, en format de sextet, revisarà les peces més significatives de la seva trajectòria i inclourà noves cançons del seu proper disc. A més, per a una actuació especial com la d’Àustria, el de Catarroja incorpora a la seva banda a Miquel Gironès d’Obrint Pas a la dolçaina.

MIQUEL GIL
Dissabte 3 d’octubre
GLATT & VERKEHRT FESTIVAL
Herbstzeitlos Stage
Kerms an der Donau · ÀUSTRIA
18h portes / 19h concert
+ Silvia Pérez Cruz
Entrades a partir de 16€
Més infos i tiquets

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.