Select Page

NOTÍCIES

“Mundo Enfermo” és la nova versió confinada de Nativa, en col·laboració amb Macaco i Ciudad Jara

15/05/2020

Aquest divendres 15 de maig, veu la llum la nova versió de “Mundo Enfermo” de Nativa: tema que adquireix una nova dimensió gràcies a la participació de Dani Macaco i Pablo Sánchez de Ciudad Jara a les veus, a més d’altres grans músics

La cançó ha estat acompanyada d’un increïble vídeo, gravat des de cadascuna de les cases dels artistes i realitzat per Jordi León

“Mundo Enfermo” és una de les cançons incloses al àlbum homònim de Nativa, amb el qual van debutar el passat 19 de setembre


ESCOLTA NATIVA

           

CD, DESSUADORES i SAMARRETES


En aquest camí cap a la nova normalitat, la música continua acompanyant cada moment de les nostres vides. Com és el cas ara de Nativa que, després de diverses setmanes mostrant-nos la seva part més personal i intimista amb cadascuna de les versions des de casa que han publicat en les seves xarxes socials, retornen per llançar un nou missatge reflexiu amb “Mundo Enfermo”. Però en aquesta ocasió, ho fan amb la millor companyia possible, la de Dani Macaco i Pablo Sánchez de Ciudad Jara, a les veus; i la de nombrosos músics amics més. Col·laboracions de luxe en una cançó que adquireix una dimensió brutal i que ha estat gravada i produïda, des del confinament i a l’estudi que la banda té a casa.

Precisament, des d’aquest divendres 15 de maig, aquesta nova revisitació serà nostra, acompanyada del màgic i increïble videoclip, enregistrat des de cadascuna de les cases dels artistes i realitzat sota els comandaments de Jordi León.

Però, per què aquesta cançó i just ara? Tal i com explica la banda, “la idea era continuar amb la sèrie que vam començar fa uns dies de “Nativa a Casa”, però adaptant aquest tema en acústic, ens vam adonar de que podríem fer-la en format banda. Aleshores, vam contactar amb amics músics perquè poguessin col·laborar, i Pablo i Dani de seguida van dir que sí”. I és que sí, Pablo Sánchez de Ciudad Jara i Dani Macaco han estat dos de les grans col·laboracions d’aquesta cançó que, per la banda de Gandia, són molt especials per diferents motius. D’una banda, recorden a Pablo amb molta estima després de la seva extensa carrera junts a La Raíz: “ha estat un company nostre i sempre ho serà, sentíem molta nostàlgia i teníem ganes de tornar a treballar junts”. I d’altra banda, Macaco ha estat una de les grans influències i referents de Nativa des de sempre. Així i tot, ells dos no han estat les úniques col·laboracions, perquè més companys i amics músics s’han volgut sumar i unir forces en aquesta nova versió de “Mundo Enfermo”, com Joan Marc Pérez (Ciudad Jara), Carles Gertrudis de La Raíz amb la trompeta, Alejandro Lluch (Jano) també de La Raíz com a DJ, Oscar Roselló a la batería, Arturo Arias al baix, Ferran Verdú al trombó i Nyeleti Tomás amb les veus.

Una cançó que ja coneixíem, perquè està inclosa a l’àlbum debut homònim de la banda, que va veure la llum el passat 19 de setembre. Però que torna a fer acte de presència quan més la necessitem, principalment per tot lo que s’amaga darrere d’ella. Tal com explica la banda, “hem volgut extrapolar el missatge de la cançó al moment actual, fent referència a que el món està malalt com a conseqüència dels propis actes humans”.


Més info NATIVA
WEB
SPOTIFY
YOUTUBE
APPLE MUSIC
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER
Discogràfica, management i contractació
PROPAGANDA PEL FET!
www.ppf.cat
contractacio@ppf.cat

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.