Select Page

Ja disponible la mixtape d’estiu de la casa, mesclada altre cop per DJ Puxi: feu-li gasto, que és gratis!

Després de l’èxit de la primera ‘Musicassette’ de l’any passat, repetim experiència: prop de 40′ amb el bo i millor de la casa i alguna gamberrada!

Foteu-li canya al Youtube i no dubteu en descarregar-la, planxar-la i que us acompanyi la bona ruta d’agost!

L’any passat encetàvem l’agost publicant la mixtape de Propa ‘Musicassete d’Estiu’. Com que us va molar bastant i a nosaltres fer-la també, enguany li hem tornat a encarregar a l’amic DJ Puxi que es marqués una sessionceta amb tot de temacles de la casa. No ens hem pogut estar de fer alguna entremaliadura marca de la casa que de ben segur tothom entendrà. O no. Bueno. A la ‘Musicassette d’Estiu de Propaganda pel fet! 2015’ hi trobareu avançaments exclusifs de materials nous com l’homenatge a l’Ovidi de la mà del Feliu i el Xerramequ o la versió del ‘Pas a Pas Riddim’ de la Pirata a mans dels italians Train To Roots, singles de nous discos com el “Controversy” dels amics Pungle Lions, una bona representació de la mandanga editada a la casa fins a dia d’avui i en el que fa que el 2015 gira (Smoking Souls, Itaca Band, Anti-Patiks, Achilifunk Sound System), novetats d’última hora com la trobada al camí dels Zoo i les Oques o el tune “Detonem l’Estona” d’Auxili, perles rescatades from the vaults en el millor moment (la tornada de KOP a les tarimes) i clàssics del repertori de la casa que ens ha vingut molt de gust reprendre per aquest estiu com At Versaris i les propostes de mínims (amenitzada amb weird intro del Pau), remixos del mismíssim Puxi comandant els Kòdul o el “Jilgueros” de La Raíz. No ens oblidem de cogombres d’alçada dels nostres representats Massilia Sound System (number one, no hi havia dubte) o Brain Damage, strictly live avec les llegendes del dub britànic Vibronics amb Sir Jean a les veus. Tot, amb tot, us ho obren Dub Kennedys amb una intro totalment malvada on hi trobeu l’oncle Scratch i l’Albert Pla liant-la, ludes de la mà de Garganté & Cia quan el Manifesto era Comunista, excerpts d’alçada del DF al Parlament posant els vots sobre la dreta i un aperitiu sonor de tancament en forma de banda sonora inèdita de la divisió més criminal de la família, la cinematogràfica, Propaganda pel Film!, amb el trio de directors Torras-Quinto-Soler i uns ‘acappelas’ del primer curt de la casa, ‘Interior. Família.’. La teniu a can Youtube i també en descàrrega directa i gratuïta al Souncloud del Puxi (fins esgotar existències). Esperem que la disfruteu, la balleu, la compartiu i que us acompanyi l’estiu! #MusicasseteEstiuPropa2015

MUSICASSETE D’ESTIU · PROPAGANDA PEL FET! 2015

MESCLAT PER DJ PUXI

TRACKLIST

DUB KENNEDYS · INTRO · ‘Red Hot Pum-Pum Ole-Ole’ (amb The Upsetters i Albert Pla)

AT VERSARIS · ‘Proposta de mínims’

PUNGLE LIONS · ‘Controversy’

FELIU VENTURA amb el XERRAMEQU i els ABORÍGENS · ‘Tot explota’

LA REVOLUCIÓ BOLTXEVIC (lude)

THE ANTI-PATIKS · ‘Barrets de palla’

OBRINT PAS, ZOO i OQUES GRASSES · ‘Camins’

MASSILIA SOUND SYSTEM · ‘Massilia N1’

LA RAÍZ · ‘Jilgueros’

SMOKING SOULS · ‘Fills de la nit’

ITACA BAND · ‘Temerario’

KOP · ‘Leitmotiv – directe Apolo BCN’

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM · ‘Hawayano’

KÒDUL · ‘Pedra, paper, tisora – Puxi Remix’

AUXILI · ‘Detonem l’estona’

PIRAT’S SOUND SISTEMA feat TRAIN TO ROOTS · ‘Pas a Pas Riddim’

DF (lude)

BRAIN DAMAGE & VIBRONICS feat SIR JEAN · ‘Do U Remember – live’

DUB KENNEDYS · OUTRO · ‘Scandal Dubs d’Interiors Família’· (amb The Dynamites, King Tubby, Clancy Eccles AllStars al riddim i Francesc Orella, Rosa Cadafalch i Adrià Diaz a les veus)

Quan esgoteu el soundcloud del Puxi… aquí més descàrrega gratuïta!

DESCARREGA GRATUÏTA / FREE DOWNLOAD
Musicassette d’Estiu Propaganda pel fet! 2015 (DJ Puxi)