Select Page

NOTÍCIES

Naix Nativa, nou projecte amb membres de La Raíz: primer single+clip el 26JUL

08/07/2019

Després de l’aturada indefinida de La Raíz el passat novembre de 2018 els membres de la banda Adri Faus, Xavi Banyuls, Edu Soldevila, Jose Carlos García “Sen-K” i Julio Maloa presenten el seu nou projecte musical: Nativa

El proper 26 de juliol, Nativa llancen el seu primer single i videoclip, una cançó que s’anomena “Rua Na Selva”

Nativa presentarà aquesta tardor any el seu àlbum debut per sales d’arreu de l’estat espanyol

Nativa és el nou projecte dels que foren membres de La Raíz: Adri Faus, Xavi Banyuls, Edu Soldevila, Jose Carlos García “Sen-K” i Julio Maloa llancen nou projecte, després de l’aturada indefinida de la banda el passat novembre de 2018. Nativa és un nou projecte que sorgeix amb l’objectiu de canalitzar la seva inquietud creativa, amb l’objectiu d’expressar el que porten dintre i de fer música, amb un nou grapat de cançons.

Des de Nativa entenen la música com un codi i una via de comunicació per agitar les consciències. Nativa són capaços de llançar-se a tot allò inexplorat, mantenint sempre el compromís. Per aquests motius, és tan difícil emmarcar a Nativa dintre d’un sol gènere musical.

El proper 26 de juliol presentaran el seu primer single i videoclip “Rua Na Selva”. Fins aleshores podeu seguir a la banda al seu web www.nativaoficial.com i les xarxes socials!


Més info NATIVA
WEB
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE


Discográfica, management y contratación
PROPAGANDA PEL FET!
www.ppf.cat
contractacio@ppf.cat

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.