Select Page

NOTÍCIES

Nativa actuaran aquest dilluns dia 22 de juny via streaming a la Festa Major de Sant Joan de Valls

17/06/2020

El concert de la banda valenciana es podrà seguir a partir de les 19.10h, a través del canal de YouTube de l’Ajuntament de Valls

Un concert online, en el qual Nativa presentaran les cançons del seu primer àlbum homònim

Un debut que es troba disponible a la nostra botiga online!

Aquest dilluns 22 de juny a les 19.10h, Nativa actuaran a la Festa Major de Sant Joan de Valls que, per motius de seguretat a causa del coronavirus, es celebrarà de manera online. És per això que el concert dels valencians es retransmeterà vía streaming, a través del canal de YouTube de l’Ajuntament de Valls i en el qual, la banda presentarà les cançons del seu àlbum debut, ‘Nativa’.

Era l’estiu de 2019 quan Nativa, banda formada per membres de La Raíz, anunciava el seu naixement i confirmava el llançament del seu àlbum debut, ‘Nativa’. Disc que va veure al mes de setembre, com una manera de canalitzar la seva inquietud creativa, amb la idea d’expressar el que porten dintre i de fer música. Un treball que juga amb els sons més orgànics i electrònics i que, més enllà de tot allò, s’alça com un element agitador de consciències. Ja des de l’inici va suposar una veritable revolució, que es va consolidar a les primeres dates de presentació, que va portar als valencians per diferents ciutats com València, Madrid, Barcelona o Alacant.

Una gira que anava a continuar aquest 2020, però que es va veure paralitzada amb motiu del confinament. Així i tot, Nativa no ha aturat la seva activitat: de fet, fa unes setmanes van presentar la nova versió de “Mundo Enfermo” amb les col·laboracions de Macaco i Pablo Sánchez (Ciudad Jara i La Raíz). Una volta de rosca a aquesta cançó, inclosa a ‘Nativa’, el primer treball de la formació, que a més, està disponible a la nostra botiga online.


ESCOLTA NATIVA

           

CD, DESSUADORES i SAMARRETESMés info NATIVA
WEB
SPOTIFY
YOUTUBE
APPLE MUSIC
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER


Discogràfica, management i contractació
PROPAGANDA PEL FET!
www.ppf.cat
contractacio@ppf.cat

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.