Select Page

NOTÍCIES

Nativa disparen “Mi Jaula” en acústic, el tercer i darrer avançament de l’àlbum complet ‘Nativa Acoustic Sessions’

19/02/2021

Després de l’arribada de “Cuentan” i “Animal”, Nativa presenta el seu darrer videoclip en acústic: “Mi Jaula”

Aquest clip veu la llum alhora que arriba l’album complet en acústic dels valencians: des del 19 de febrer, ja disponible a totes les plataformes digitals ‘Nativa Acoustic Sessions’

I per presentar aquest nou espectacle en acústic, Nativa engegarà una petita gira que, de moment, els portarà el 27 de maig a la Sala Wolf de Barcelona; el 28 de maig al Pub Terra de Castelló de la Plana; el 29 de maig al Teatro Muñoz Seca de Madrid; i a València, data i lloc encara per confirmar.


ESCOLTA NATIVA

           

CD, DESSUADORES i SAMARRETES


Primer va ser “Cuentan” junt a Joan Marc Pérez d’Auxili, i després ho van tornar a fer amb “Animal”. Ara, arriba el torn del videoclip en acústic de “Mi Jaula” de Nativa. Una adaptació que ha estat un alleujament i tot un desafiament pels de Gandía, ja que en la seva versió original, “és una cançó molt frenètica que, als concerts que hem pogut fer, adquireix una dimensió enorme”, ens expliquen. “Una cançó que parla sobre el canvi constant que experimentem durant el camí i al qual trobem la nostra casa en les petites coses”, afegeixen. El contrapunt ideal que demostra que inclòs els temes més energètics, també poden colar-se en els àmbits més tranquils, potenciant així els sentiments que aquestes desperten.

Amb el videoclip de “Mi Jaula”, tanquen el cercle que van iniciar amb “Cuentan” i “Animal”, i que van sorgir per la dinàmica i les ganes de la banda per mostrar material diferent. “Volíem oferir, almenys, tres videoclips als quals mostrar una faceta del nostre treball. Vam escollir la nova cançó, i seguint el fil dels anteriors videos, vam buscar una localització a la nostra Gandía natal, i amb els nostres amics de Records Vídeos, autors també dels anteriors videoclips, ens vam llençar”.

Tan bona va ser l’acollida dels anteriors temes, que els valencians van terminar adaptant totes i cadascuna de les cançons del seu àlbum debut, donant forma a un nou disc en acústic: ‘Nativa Acoustic Sessions’. Sense dubte, la manera perfecta per signar la seva tornada: amb un projecte que atén “a les ganes de treure i mostrar al nostre públic tota la musicalitat que amagaven les nostres cançons, darrere d’una atmòsfera de sintetitzadors i sons electrònics”. Encara que reconeixen que el procés d’adaptació de les cançons no va ser gaire fàcil. Però va estar molt gratificant. “Veure com es transformaven les cançons ha estat molt emocionant. Hem tornar a gravar tot, arribant a noves maneres d’interpretar algo que ja teniem ficat molt dintre. Estem molt contents amb el resultat i esperem que la gent gaudeixi d’una nova manera d’escoltar la nostra música”.

I per presentar aquest nou espectacle en acústic, Nativa engegarà una petita gira que, de moment, els portarà el Sala Wolf de Barcelona; el 28 de maig al Pub Terra de Castelló de la Plana; el 29 de maig al Teatro Muñoz Seca de Madrid; i a València, data i lloc encara per confirmar.

Nativa CD


Més info NATIVA
WEB
SPOTIFY
YOUTUBE
APPLE MUSIC
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER


Discogràfica, management i contractació
PROPAGANDA PEL FET!
www.ppf.cat
contractacio@ppf.cat

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.