Select Page

NOTÍCIES

Nativa és el nou projecte amb membres de La Raíz, i “Rua Na Selva” és el seu primer single+clip

26/07/2019

Després de l’aturada indefinida de La Raíz el passat novembre de 2018 els membres de la banda Adri Faus, Xavi Banyuls, Edu Soldevila, Jose Carlos García “Sen-K” i Julio Maloa presenten el seu nou projecte musical: Nativa

Aquest 26 de juliol, Nativa llancen el seu primer single i videoclip, una cançó que s’anomena “Rua Na Selva”

Nativa presentarà aquesta tardor el seu àlbum debut per sales d’arreu de l’estat espanyol: primeres dates 16NOV a la Repvplicca de València, 27NOV a l’Apolo de BCN i 29NOV a la Mon de Madrid


NATIVA ‘Rua Na Selva’
JA DISPONIBLE!

ESCOLTA ‘Rua Na Selva’ de NATIVA

           


Nativa és el nou projecte dels que foren membres de La Raíz: Adri Faus, Xavi Banyuls, Edu Soldevila, Jose Carlos García “Sen-K” i Julio Maloa llancen nou projecte, després de l’aturada indefinida de la banda el passat novembre de 2018. Nativa sorgeix amb l’objectiu de canalitzar la seva inquietud creativa, amb la idea d’expressar el que porten dintre i de fer música, amb un nou grapat de cançons.

Des de Nativa entenen la música com un codi i una via de comunicació per agitar les consciències. Nativa són capaços de llançar-se a tot allò inexplorat, mantenint sempre el compromís. Per aquests motius, és tan difícil emmarcar a Nativa dintre d’un sol gènere musical.

Aquest 26 de juliol han presentat el seu single i videoclip “Rua Na Selva”. Cançó que serveix com primer avançament del seu imminent treball i que s’alça com un crit esperançador, com un cant a la llibertat i a la lluita diària contra una societat tediosa i enfonsada en la rutina. Un tema diferent i probablement, un dels més representatius de l’àlbum, que pretén fugir de qualsevol tipus d’etiqueta.

Una cançó que veu la llum a la par que el seu videoclip, dirigit per Meka Ribera i Tim Bolufer i produït per Miguel Puro. “Rua Na Selva” és la representació visual de tot allò, la demostració perfecta de que es pot viatjar des del local d’assaig i de que es pot lluitar dia a dia, amb la finalitat de remoure consciències.

PRIMERES DATES DE PRESENTACIÓ

16 NOVEMBRE – SALA REPVBLICCA (VALÈNCIA)
27 NOVEMBRE – SALA APOLO (BARCELONA)
29 NOVEMBRE – SALA MON LIVE (MADRID)

Entrades disponibles


Més info NATIVA
WEB
SPOTIFY
YOUTUBE
APPLE MUSIC
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER


Discográfica, management y contratación
PROPAGANDA PEL FET!
www.ppf.cat
contractacio@ppf.cat

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.