Select Page

NOTÍCIES

Nativa presenta el segon single del seu àlbum debut: “Nadie”, disponible a plataformes digitals des del 6 de setembre

06/09/2019

Nativa, nou projecte d’alguns membres de La Raíz, torna a sorprendre amb el seu avançament “Nadie”: ja està disponible en totes les plataformes digitals!

El primer àlbum homònim de Nativa sortirà a la venda en físic i digital el proper 20 de setembre, i a partir d’avui estan disponibles les precomandes a la nostra botiga online

Aquesta tardor, els valencians presentaran el seu debut a multitud de sales (16NOV a la Repvblicca de València, 27NOV a l’Apolo de BCN i 29NOV a la Mon de Madrid), encara que queden més dates per confirmar


NATIVA ‘Nadie’
JA DISPONIBLE!

ESCOLTA ‘Nadie’ de NATIVA

           


Nativa, el nou projecte dels membres de La Raíz (Adri Faus, Xavi Banyuls, Edu Soldevila, José Carlos García “Sen-K” i Julio Maloa), sorprèn de nou amb el segon avançament del seu imminent debut: des d’avui, “Nadie” està disponible a totes les plataformes digitals.

Produïda pel propi Adri Faus i per Genis Trani (qui també s’ha encarregat de la mescla), i gravada per Arturo Arias a Soundkeys Studio; des del 6 de setembre, “Nadie” és nostra. Una cançó potent a la par que ballable, que amaga un ferm missatge. “Nadie” és un crit desesperat contra tots aquells que s’han deixat corrompre i que sacrifiquen la vida dels demés per seguir escalant posicions. Una missiva contra aquell ningú que vol fer-te senti menys, inferior. Un ball de tots aquells bojos que gaudeixen de la vida, sense passar per damunt de la resta. I és que contra tot pronòstic, ningú és millor que ningú.

Una cançó que torna a ser exemple de l’ampli ventall creatiu de Nativa, que juga novament amb els ritmes i que arrisca, sortint així d’un estil concret. I tot allò, sense por a lo diferent i sense ninguna limitació. Simplement, amb la intenció de vibrar ells i fer vibrar a la gent, però d’una manera més atrevida i descarada.

Un segon avançament que serveix com avantsala del primer àlbum homònim de Nativa que, a més, veurà la llum en físic i digital el proper 20 de setembre. I des d’avui estan disponibles les precomandes del disc a la nostra botiga online.

.

Nativa ha germinat i ha emprés el seu camí. Aquesta tardor començaran a girar per multitud d’escenaris de diferents ciutats. A falta de més dates per confirmar, podrem gaudir dels enèrgics directes dels valencians el 16 de novembre a la Sala Repvblicca de València, el 27 de novembre a la Sala Apolo de Barcelona i el 29 de novembre a la Sala Mon Live de Madrid.

Perquè sí, perquè Nativa és, sens dubte, una banda purament de directes.

PRIMERES DATES DE PRESENTACIÓ

16 NOVEMBRE – SALA REPVBLICCA (VALÈNCIA)
27 NOVEMBRE – SALA APOLO (BARCELONA)
29 NOVEMBRE – SALA MON LIVE (MADRID)

Entrades disponibles


Més info NATIVA
WEB
SPOTIFY
YOUTUBE
APPLE MUSIC
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER


Discogràfica, management i contractació
PROPAGANDA PEL FET!
www.ppf.cat
contractacio@ppf.cat

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.