Select Page

NOTÍCIES

Nativa presenta el seu primer àlbum homònim, ja disponible en format físic i digital!

19/09/2019

Nativa presenta avui el seu primer àlbum homònim, que ja està a la venta en físic i digital a la nostra botiga

“Rua Na Selva” i “Nadie” van ser els dos primers singles de Nativa, els quals es van convertir ràpidament en una autèntica revolució

Després del llançament de “Nativa”, els valencians començaran amb la seva esperada gira de presentació per València, Barcelona i Madrid, encara que queden més dates per confirmar


NATIVA ‘Nativa’ 2019
JA DISPONIBLE!

ESCOLTA el nou àlbum de NATIVA

           

CD i SAMARRETES


Nativa, el nou projecte dels membres de La Raíz (Adri Faus, Xavi Banyuls, Edu Soldevila, José Carlos García “Sen-K” y Julio Maloa), assesta el seu gran cop final, amb el llançament del seu àlbum debut, “Nativa”. Un treball que juga amb els sons més orgànics i electrònics i que, més enllà de tot allò, s’alça com un element agitador de consciències. Ja ho vam apreciar als seus dos singles previs, amb els quals van irrompre i van trencar la bretxa: “Rua Na Selva”, publicat el passat 26 de juliol i cant a la llibertat i lluita contra una societat tediosa, s’ha convertit ja en una veritable revolució, a la que va seguir quasi d’immediat “Nadie”, un dels majors crits contra totes aquelles persones buides per dins.

Dues cançons que serveixen com avantsala de tot allò que amaga l’àlbum. Un àlbum que ens obliga a deconstruir-nos per reconstruir-nos. Que ens fa viatjar per diferents estats i emocions. Que arranca amb “Mundo Enfermo”, cançó amb la qual estem completament obligats a fer la mirada enrere; i a la qual segueixen altres com “Balas de cristal”, “El Domador”, “Mi Jaula” o “Animal”. TTotes elles mantenen el compromís de cadascun de nosaltres, com a membre de la societat en la que vivim i que ha de lluitar contra determinades actituds que són una xacra: la injustícia, las desigualtats, la violència o l’ego son sols algunes d’elles. Problemes que sempre s’engrandeixen per l’anonimat que donen les “pantalles” i que queda patent en “No Veo”. Encara que, per fortuna, sempre hi ha temes que contraresten l’efecte i que ens fan recordar d’on venim i on anem, com “Lluvia de Abril”.

“Aquelas noites” és el contrapunt, el tema més festiu que permet que ens submergim més en l’univers Nativa, una cançó que confronta amb altres molt més introspectives i reflexives, com “Cuentan”. E incluso como “Miss Fantasía”, cançó amb la que tanquen i que té molt carga emotiva, ja que la idea original va sorgir durant el període de La Raíz. Cançó que ara rescaten en acústic i que rendeix homenatge a la banda que els ha donat tant.

Aquest treball ha estat concebut baix els comandaments de Genís Trani i el mateixAdri Faus a la producció i ha viatjat cap a Nueva York, on Alex Psadourakis s’ha encarregat del mastering. Un treball sense complexes que, des del 20 de setembre, és nostre. És vostre. És de tots.

I després d’aquest llançament, arriba el moment de presentar les cançons de “Nativa” en directe, perquè sí, aquesta banda és purament de directes. De moment i a falta de més dates per confirmar, Nativa recorreran els escenaris de València, Barcelona i Madrid.

PRIMERES DATES DE PRESENTACIÓ

16 NOVEMBRE – SALA REPVBLICCA (VALÈNCIA)
27 NOVEMBRE – SALA APOLO (BARCELONA)
29 NOVEMBRE – SALA MON LIVE (MADRID)

Entrades disponibles


Més info NATIVA
WEB
SPOTIFY
YOUTUBE
APPLE MUSIC
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER


Discogràfica, management i contractació
PROPAGANDA PEL FET!
www.ppf.cat
contractacio@ppf.cat

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.