Select Page

NOTÍCIES

Nativa publica el vídeo en directe de la seva cançó “Aquelas Noites”: ja disponible a totes les plataformes

04/08/2020

Aquest “Aquelas Noites” és el primer tema en directe publicat per la banda, enregistrat durant el concert en streaming que van realitzar a Valls

Durant les properes setmanes, els valencians tornaran a sorprendre amb noves versions en directe dels seus temes: ja els podeu seguir al seu canal de YouTube!

“Aquelas Noites” és un dels temes inclosos a l’àlbum debut de Nativa, que va veure la llum el darrer mes de setembre i està a totes les plataformes i a la nostra botiga online www.botiga.ppf.cat

El darrer divendres 31 de juliol, Nativa va publicar el seu primer vídeo en directe, enregistrat durant el concert en streaming realitzat per a la Festa Major de Valls: tot allò baix els comandaments de Salva Tarrassó Barber i gravat per Records a les instal·lacions de SIMES Audio. I cap cançó millor que “Aquelas Noites” per engegar aquesta sèrie. Un tema representatiu que ens permet fer el cap enrere i recordar totes aquelles nits en les quals la música en directe era una realitat, molt llunyana a la que estem vivint ara. Així i tot, aquest no serà l’únic tema que els valencians presenten: i és que durant les properes setmanes, penjaran nous vídeos en directe al seu canal de YouTube, on ja els podeu seguir!

D’aquesta manera, la formació de Gandia podrà estar més prop del seu públic, més després d’haver cancel·lat la seva gira de presentació. Gira que ha tingut una breu treva amb el concert que van realitzar via streaming a Valls, just enmig del confinament, i l’actuació del passat 25 de juliol a Arbúcies.

“Aquelas Noites” , igual que la resta de versions en directe que presentaran, formen part de ‘Nativa’, l’àlbum debut de la banda. Un treball que va veure la llum el passat mes de setembre de 2019 i que es troba disponible a totes les plataformes digitals i a la nostra la nostra botiga online.


ESCOLTA NATIVA

           

CD, DESSUADORES i SAMARRETESMés info NATIVA
WEB
SPOTIFY
YOUTUBE
APPLE MUSIC
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER


Discogràfica, management i contractació
PROPAGANDA PEL FET!
www.ppf.cat
contractacio@ppf.cat

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.