Select Page

NOTÍCIES

Nou vídeo de resum de la gira 2014 de La Raíz!

23/09/2014

LaRaiz_jilguerosTour2014_video

El ‘Jilgueros Tour 2014’ ha estat extens i ha comptat amb molts moments increïbles

La gira començà al febrer a Tarragona i La Raíz estrenà aleshores el videoclip de “A la sombra de la sierra”

Queden només tres dates de la gira i el grup valencià publica nou vídeo amb alguns dels moments més màgics del tour

Durant el 2014 els de Gandia han estat girant de manera incansable arreu del territori estatal i han fet diverses incursions a escenaris europeus de volada, tot defensant amb nou espectacle el seu darrer disc ‘Así en el cielo como en la selva’ i sota el nom de ‘Jilgueros Tour 2014’. Dotzenes de concerts, cap de setmana rere cap de setmana, milers de quilòmetres i sold-outs des de l’inici del tour. Al febrer, per celebrar que el grup tornava a colpejar la carretera i els escenaris, La Raíz van publicar el seu fins el moment darrer clip “A la sombra de la sierra”, que ja supera de llarg el mig milió de visualitzacions. Ara que arriba la tardor i amb el gruix de la feina feta, La Raíz encara les dues darreres dates d’aquesta magnífica aventura musical d’enguany i ens ofereix ara un nou clip de resum d’alguns dels millors moments. A més de l’espectacular rebuda de les desenes de milers de persones al Viña Rock d’enguany al maig, hi trobareu imatges en directe de concerts a Saragossa, Madrid, Cuenca, Valladolid, Bilbo, Vitoria, Burgos, Alacant, Villava, Santiago, Granada i Murcia, tot muntat sobre la cançó “Jilgueros”.

Les tres darreres oportunitats de veure enguany a La Raíz amb el ‘Jilgueros Tour 2014’ són el 25 d’octubre al Festival Pintor Rock de Tarragona (més info i tiquets, aquí http://www.pintorrock.com/), el Castañazo Rock de Chantada a Lugo (més info i tiquets, aquí http://www.castanhazo.com/) per Tots Sants i el 8 de novembre a Balaguer.

El 2015 el grup La Raíz es concentrarà en la preparació i enregistrament del seu proper disc i les oportunitats de veure’ls en directe no seran tan nombroses com amb aquesta darrera gira que estan a punt de cloure.

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.