Select Page

NOTÍCIES

Nou videoclip doble dels The Anti-Patiks!

09/02/2015

theantipatiks_videoclipbarretsdepallafarfollaconvergent

La perla del (punk) rock català del moment, The Anti-Patiks, publicaven la setmana passada el primer clip del nou disc. El repesquem avui per si se us ha escapat i us recordem que el disc ja està disponible en digital a les principals botigues online i físic a la botiga de Propaganda pel fet! i als bolos. Els d’Ullastrell continuen la gira: aquest finde, la milícia punk té convocatòria a la Boite de Lleida el dissabte! (…)

atp

El repesquem avui per si se us ha escapat i us recordem que el disc ja està disponible en digital a les principals botigues online i físic a la botiga de Propaganda pel fet! i als bolos

The Anti-Patiksestan a tope amb el seu nou disc‘Comptes vells, baralles noves’. El disc, que ja es pot trobar en digital a les principals botigues online del món i en físic a la botiga web de Propaganda pel fet! i als concerts del grup, compta des de la setmana passada amb el primer videoclip, que és doble! Enregistrat a la sala Stroikade Manresa i amb la muntanya de Montserrat com a principal motiu (si deixem de banda les trinxeres i el fileram), ens presenta dues peces del nou disc enllaçades i amb unsThe Anti-Patiks en plena forma a sobre de la tarima. Ja ho diu la cançó “Farfolla convergent”: no és temps de floritures, quan les coses no van bé!

Els d’Ullastrell continuen la gira: aquest finde, la milícia punk té convocatòria a la Boite de Lleida el dissabte!

La gira continua i aquest cap de setmana toca visitar Ponent: el dissabte la milícia té nova convocatòria a la sala La Boite de Lleida! Oooooooooou yeah!

The Anti-Patiks “Comptes vells, baralles noves”
SPOTIFY / iTUNES

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

The Anti-Patiks i Auxili al Castanyada Rock de Piera!

The Anti-Patiks i Auxili al Castanyada Rock de Piera!

Una de les cites imprescindibles de la tardor arriba dilluns 31 d’octubre a Piera: enguany el Castanyada Rock gratis amb The Anti-Patiks i Auxili entre altres! The Anti-Patiks seran també a l’OutroFest de Badalona el dissabte 29 d’octubre i el 4 i 5 de novembre a...