Select Page

NOTÍCIES

Nova mixtape i cita en directe per PUXI: Get Free!

12/02/2015

puxi-getfree

El dj i productor de Sallent participarà el 20FEB amb Benny Page (UK) a la Get Free Party a Can Stroika! Per escalfar motors, Puxi i el brother Markus Wolf es marquen una mixtape de bogeria tropical màxima!

Per escalfar motors, Puxi i el brother Markus Wolf es marquen una mixtape de bogeria tropical màxima!

Amb uns quants cogombres a la recàmera que us anirem anunciant mica en mica, el dj i productor Puxi encara noves cites. El proper 20 de febrer prendrà part amb un set especial de la festassa Get Free, orientada a la música electrònica infestada pel tropicalisme. Puxi hi punxarà amb Markus Wolf i acompanyaran al valor segur del drum’n’bass i el tropicalisme britànic, Benny Page. Abans no us tirem algun dels nous cogombres de producció pròpia, us deixem amb la mixtape que el de Sallent ha parit ad hoc per aquesta nova party: GetFreeMixtape! Foteu-li gasto i nos us disloqueu els malucs, eh?

PUXI
Divendres 20 de febrer
Get Free · Bogeria Tropical
Stroika · Manresa
00h · 8€ / 10€
+Markus Wolf
+Benny Page (UK)

Anticipada física a Cal Manel, Itaca, Solans i Sibelius
Anticipada online a https://www.codetickets.com/stroika/ca/stroika.cat/291/

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

Kòdul s’acomiaden aquest dissabte amb el seu últim batec

Kòdul s’acomiaden aquest dissabte amb el seu últim batec

Aquest dissabte Kòdul s’acomiada dels escenaris de manera definitiva amb un concert tan especial com emotiu a l’Stroika de Manresa Després de més de 10 anys de trajectòria i tres treballs, dissabte ens espera un adéu de més de dues hores amb convidats especials,...

Kòdul anuncien el seu darrer batec

Kòdul anuncien el seu darrer batec

El grup del Pla de Bages s’acomiada dels escenaris de manera definitiva amb un concert sorpresa el proper 28 de gener a l’Stroika Després de més de 10 anys de trajectòria i tres treballs, Kòdul ens diuen adéu amb un últim batec que serà ben especial Entrades ja a la...