Select Page

NOTÍCIES

Noves criatures cinematogràfiques a Propaganda pel film!

20/06/2016

La primera quinzena de juny hem rodat i muntat el nou curt ‘Interior. Propietat’ sota la batuta del trident Quinto-Soler-Torras

Els tres directors bagencs, després de l’èxit absolut de l’òpera prima ‘Interior. Família’, signen una nova obra marca de la casa amb el drama dels desnonaments com a teló penjat de fons

‘Interior. Propietat’ iniciarà properament el periple de festivals internacionals i de ben segur que ens donarà tantes alegries com ‘Interior. Família’… estigueu atentes!

Fa un temps us anunciàvem que a Propaganda pel fet! ens tiràvem a la producció audiovisual seriosa: a fer pelis! De moment ens acontentem amb els curts i amb comptar i recolzar la feina que Gerard Quinto, Esteve Soler i David Torras perpetren com a directors. ‘Interior. Família’, el primer curt que produíem, dirigit pel trident de directors i amb guió de Soler, ha aconseguit col·locar-se a dotzenes de festivals i certàmens internacionals i alçar-se amb el reconeixement del públic, la crítica i un bon grapat de guardons.

Aquesta primera quinzena de juny Quinto, Soler i Torras han tornat a la càrrega amb ‘Interior. Propietat’, un nou curt que ja s’ha gravat i del qual ja hem pogut gaudir d’un primer muntatge. La sinopsi oficial de l’obra (va, sí, una mica d’spoiler) ens explica el següent:

“Interior d’un petit pis, encara a les fosques. Al centre de l’estança, un home penjat del llum. La porta s’obre i entren al pis un possible comprador i el venedor de pisos, que obre el llum del menjador”

‘Interior. Propietat.’ està protagonitzat pels actors Alain Hernández, Albert Ribalta i Àgata Roca, amb un guió d’Esteve Soler que ens colpeja amb una nova dosi de denúncia social conjugant a la perfecció surrealisme i humor militant. Si a ‘Interior. Família.’ els directors ens fuetejaven amb un interior que deixava al descobert les sòlides i a voltes cruels relacions entre la institució familiar i la societat capitalista, el nou treball torna a carregar aquest cop contra el sistema econòmic hegemònic amb una nova escena interior que gira al voltant d’un altre dels pilars del capitalisme, la propietat, i les dramàtiques conseqüències que se’n deriven per la vida de les persones quan el valor d’ús de la vivenda és fagocitat en nom del capital.

+INFO de PROPAGANDA PEL FILM!

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

Propaganda pel film!

Propaganda pel film!

Pensem en un film creat des de la discogràfica 'Propaganda pel fet!'. Com hauria de ser? No tenim cap dubte. Hauria de ser contundent, desafiant i compromés. No ens interessa un cinema que generi indiferència. Els curtmetratges 'Interior. Família.' o 'Interior....