Select Page

NOTÍCIES

Ovidi 4 publiquen el seu llibre-disc ‘L’Ovidi se’n va a la Beckett’ aquest divendres 16 d’abril

16/04/2021

Després d’haver presentat els seus dos primers singles+clip “Un sofà a la platja d’en Goixa” i “La fera ferotge al Suprem”, la banda sorprèn amb l’anhelat llibre-disc ‘L’Ovidi se’n va a la Beckett’, coeditat per Sembra Llibres i Propaganda pel fet disponible des d’aquest 16 d’abril: ja disponible a la nostra botiga online!

Aquest és un homenatge d’Ovidi 4 – un entre tants, des d’abaix i sense demanar permís – a l’obrer de la paraula d’Alcoi, amb introducció de Jana Montllor, pròleg de Marina Garcés, epíleg de Jordi Cuixart i 164 pàgines amb una acuradíssima antologia de fins a 24 textos i articles especialment seleccionats

A més a més, Ovidi 4 es disposen a recórrer escenaris de multitud de ciutats: pel moment, gaudirem d’ells a Girona, Barcelona, Ciutadella de Menorca i Manacor

‘L’Ovidi se’n va a la Beckett [Hem d’aprendre a fracassar més i millor]’ és el particular homenatge del col·lectiu Ovidi 4 (Mireia Vives, David Fernández, Borja Penalba, David Caño) a Ovidi Montllor, ara que fa 26 anys de les vacances del d’Alcoi. Un homenatge col·lectiu que, ara sí que sí, ha pres forma amb l’arribada d’aquest llibre-CD de fins 164 pàgines i que reuneix una acuradíssima antologia de 24 textos i articles, cartelleria i fotografies. Tot allò, acompanyat d’un disc, el primer dels Ovidi 4, que recull el tancament de la gira ‘Cuidem-nos’ al juny de 2019 a la Beckett i que incorpora fins a 3 peces inèdites amb la companyia de Toti Soler. El llibre-disc és disponible des d’aquesta 16 d’abril a totes les botigues de discos i les llibreries del país, fruit de la conxorxa cooperativística entre Propaganda pel fet! (Manresa) i Sembra Llibres (València). També podreu trobar aquest treball a la nostra botiga online!

Un llibre-disc molt anhelat que tot just arriba després de que el col·lectiu ens presentara les dues primeres peces “Un sofà a la platja d’en Goixa” i “La fera ferotge al Suprem”, seleccionades d’entre les 21 incloses al disc i els més de 200 minuts que durà l’emblemàtic concert a la Sala Beckett de Barcelona, el juny del 2019.

A banda de tot allò, Ovidi 4 es disposen a recórrer escenaris de multitud de ciutats. Pel moment, podrem gaudir d’ells als següents llocs:

24 d’abril
FESTIVAL STRENES – Girona

15 de maig
Barcelona – BARNASANTS

18 de juny
Ciutadella de Menorca – BARNASANTS

19 de juny
Manacor – BARNASANTS
Entrada lliure!

PRECOMANDES ‘L’OVIDI SE’N VA A LA BECKETT’

EDITEN: PROPAGANDA PEL FET! i SEMBRA LLIBRES // www.ppf.cat i www.sembrallibres.com

CONTRACTACIÓ DE DIRECTES: NEU AL CARRER // felix@neualcarrer.coop

COMUNICACIÓ: NEU AL CARRER // laia@neualcarrer.coop + laia.alsina@neualcarrer.coop | 645 32 85 49

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.