Select Page

NOTÍCIES

Per una tardor encara més calenta, us deixem anar una bomba: nou disc de Tribade el febrer de l’any vinent!

11/09/2018

Coincidint amb la posada apunt de la propera temporada que ens marca el MMVV, us anunciem la incorporació de la banda barcelonina de rap i música urbana Tribade

El febrer de 2019 publicarem la primera referència discogràfica de la sensació de l’underground barceloní del moment i al març començarà la gira de presentació: contractació ja oberta!

Si no saps qui són Tribade no estàs en la onda: fes un cop d’ull al seu clip “Gaupasa” (més d’un milió de visites en menys d’un any) o visita www.tribaderap.com

Tothom sap que encarem una tardor calenta però, de fet, poca gent sap que ho serà perquè la jove formació femenina de rap i música urbana barcelonina Tribade han decidit prémer l’accelerador i rimar-vos-ho fort perquè us n’assabenteu. De moment i de saque, Tribade anuncien el seu primer i esperadíssim primer elapé pel febrer de 2019 i una intensa gira de presentacions en directe que començarà al març. Si la cosa us ve de nou i no sabeu de què us estem parlant, no badeu perquè se us està escapant una de grossa: atents i atentes al material que ja circula sense que us n’adoneu (el seu clip “Gaupasa” és un cop de puny musical i d’actitud sobre la taula que suma més d’1.000.000 de visites en menys d’un any), feu una visita a www.tribaderap.com i procureu seguir la banda a les xarxes, perquè aquesta tardor prometen fer-vos esclatar amb unes quantes novetats abans no arribi el nou disc.


Més infos TRIBADE
WEB
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE
SPOTIFY


Tribade és un trio femení de rap format a Barcelona per les MCs Bittah, Masiva Lulla i Sombra Alor. Darrere de la Barcelona de moda, olímpica i cool, darrere de la ciutat marca registrada, encara existeix la veritable classe treballadora. El rap és la realitat feta música i Tribade s’entreguen a la cultura i missió original de l’estil per empoderar-se i denunciar a través de ritmes i poesia. Les seves lletres porten al segle XXI l’univers de tres dones que lluiten contra la precarietat dins d’una societat plena de privilegis masculins. A més, amplifiquen amb la seva poesia realitats generalment silenciades tal com lluites locals i de barri, LGTB, activisme antifeixista, etc. Amb la seva música, una combinació fresca i original de rap amb flamenc, soul, afrotrap i reggaetón, Tribade deixen més clar que mai que Barcelona no és només rumba i mestissatge.

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.