Select Page

NOTÍCIES

Pirat’s a Montpellier i Kòdul a Euskal Herria

17/03/2015

piratsikodul

Les primeres dates fora de casa ja comencen a arribar i aquest promet ser un any prou internacionalista!!!

Dijous al vespre Pirat’s Sound Sistema participaran al VI Alhòli Sound System del Medoc de Montpellier

Dissabte serà el torn de Kòdul per assaltar la tarima del Kalezulo Gaztetxea a Erandio

Encara no és primavera i comencen les primeres “carreteres i mantes” pels grups de la casa.

Alerta a l’agenda si sou fora de casa doncs enguany tenim bastant sorpresa internacionalista a punt de ser publicada i agendada!!!

Els primers en obrir la llauna seran els Pirat’s el proper dijous: els de Sants participaran a la sisena edició de l’Alhòli Sound System del Medoc de Montpelhier, una activitat oberta on la música reggae és la protagonista, el micro és obert i l’occità és preferent! Com diu el proverbi: el garito serà el morter, el micro la mà de morter, els alls els vostres caps i l’oli… la música! Per lligar-ho tot ben lligat!!!

Dissabte serà el torn per Kòdul, que tornen a Euskal Herria a fer de les seves. Aquest cop la destinació serà Erandio i l’acollida anirà de banda dels amics del Kalezulo Gaztetxea de la localitat biscaïna.

PIRAT’S SOUND SISTEMA
Dijous 19 de març
VI Alhòli Sound System
Maison des Etudiants UPVM
MONTPELLIER
20h · Gratix!

KÒDUL
Dissabte 21 de març
Kalezulo Gaztetxea · Erandio (EH)
21h

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

Kòdul s’acomiaden aquest dissabte amb el seu últim batec

Kòdul s’acomiaden aquest dissabte amb el seu últim batec

Aquest dissabte Kòdul s’acomiada dels escenaris de manera definitiva amb un concert tan especial com emotiu a l’Stroika de Manresa Després de més de 10 anys de trajectòria i tres treballs, dissabte ens espera un adéu de més de dues hores amb convidats especials,...

Kòdul anuncien el seu darrer batec

Kòdul anuncien el seu darrer batec

El grup del Pla de Bages s’acomiada dels escenaris de manera definitiva amb un concert sorpresa el proper 28 de gener a l’Stroika Després de més de 10 anys de trajectòria i tres treballs, Kòdul ens diuen adéu amb un últim batec que serà ben especial Entrades ja a la...