Select Page

NOTÍCIES

‘Politicalpari’, nou disc de la rapera argentina Sara Hebe el 19 d’abril disponible en digital i gira europea el maig!

19/04/2019

La rapera argentina Sara Hebe, sensació del moment a l’underground llatinoamericà, publica divendres 19 d’abril el seu esperadíssim quart elapé ‘Politicalpari’, farcit de rap contestatari, actitud punk i ritmes ballables a cop de reggae, cúmbia i electrònica

‘Politicalpari’ estarà disponible en digital a partir del 19 d’abril i en format físic a les millors botigues el divendres 26 d’abril: precomandes ja obertes a botiga.ppf.cat!

Sara Hebe aterrarà a Europa el mes de maig i començarà al ViñaRock una gira de presentació que la durà per les principals ciutats espanyoles, a més de sales i festivals a França, Portugal, Holanda i Suècia entre altres

De la província de Chubut (Patagònia) arriba la rapera més remarcable de l’Argentina i una de les principals veus de l’underground sud-americà del moment. Sara Hebe serà a Europa de gira aquesta primavera i estiu de 2019 per presentar el seu esperadíssim nou disc ‘Politicalpari’ (Propaganda pel fet! – 2019), un nou àlbum amb el que l’artista rebla el clau de la seva exitosa fórmula: festa i compromís a parts iguals a creuat amb cúmbia, reggae o electrònica amb una marcada actitud punk. La rapera argentina, de formació autodidacta, oferirà un potent i festiu directe amb bases sobre les quals ataca amb urgència i destresa mètrica una lírica que aplica sense pudor una forta crítica social i narra postals urbanes amb cruesa, clarividència i bellesa per iguals. Per aquesta nova gira europea acompanyaran a Sara Hebe a l’escenari els seus habituals col·laboradors a banda i banda de l’Atlàntic: en Ramiro Jota (baix i guitarra, productor musical) i Edu Morote (bateria i percussió) en un directe que combina el beat digital del rap amb la dinàmica dels instruments orgànics i la salvatge actitud de la incendiària artista argentina.


GIRA EUROPA 2019

ENTRADES ANTICIPADES CONCERTS ESTAT ESPANYOL JA DISPONIBLES! www.agenda.ppf.cat

La cantant patagònica Sara Hebe torna imparable a Europa aquest mes de maig de 2019 prement fort l’accelerador i ho fa tot presentant el seu flamant quart LP, ‘Politicalpari’, editat per Propaganda pel fet! La veu underground per excel·lència d’Argentina publica nou disc, que estarà disponible en digital el 19 d’abril i en físic (CD digipack amb artwork del graffiter internacional Imon Boy) el 26 del mateix mes d’aquest 2019.

Tal i com ve sent el segell propi de l’artista argentina, a ‘Politicalpari’ Sara Hebe arriba per passejar-se amb urgència tot interpel·lant-nos a tots i totes amb una lírica que parla d’assumptes político socials de total actualitat. Sara Hebe torna a demostrar en aquesta entrega de 12 noves cançons perquè és la reina llatinoamericana del rap fusió, mostrant-se altra vegada tan cruda, directa i divertida com sempre i mantenint-se 100% fidel al seu estil, el seu compromís i la sempre necessària denúncia social. Bona mostra d’això és “Fck the Pwr”, la primera cançó que obre el disc i que entra amb força amb un beat que camina sense córrer, presentant-se amb l’estil recitat que caracteritza a l’artista argentina. “Fck the Pwr” obre el camí per un total de 12 temes amarats de l’estil Sara Hebe, una coctelera de sons que transiten de la cúmbia al punk passant pel rock i les bases electròniques.

Al tracklist de ‘Politicalpari’ trobem també “La Noche”, el tema reggaetonero enregistrat amb l’artista paraguaiana Mi$$il i el single d’avançament “MMQTF”, que ja ens anuncien accions directes sobre els escenaris. El rap de Sara Hebe neix al carrer i aquest disc és una nova barreja d’estils que viatgen potser cap a cançons de tall més ballable o influïdes per la cumbia villera o el dancehall, com “Movimiento Social el Deseo” o el ja conegut “El Marginal”, que està de bonus track en aquesta nova entrega. A ‘Politicalpari’ Sara Hebe no deixa tampoc de banda aquest punt punkrockanrolero que duu a la sang i tant la caracteritza (parin atenció a la cançó “Ignatia”) i obre la llauna també per samples i beats influïts pel trap i el dubstep com a “Violeta Perro” o “:·: A.C.A.B.” (Cinco puntos). Sara Hebe omple de lluita urgent i problemática social les base de Ramiro Jota, reivindicant-se i consolidant-se en el panorama del rap i contaminant de veritats aquest espectacle internacional en una encertada festa política, o com ella diu, “Policalpari”.

La cantant argentina arribarà el maig a Europa per iniciar una intensa gira de 3 mesos que té les primeres cites a Albacete, Santiago de Compostela, Vitoria-Gasteiz, Donostia, Barcelona, Valencia, Zaragoza, Bilbao, Pamplona i Madrid per saltar després a Alemanya, Portugal, Holanda, França, Suècia… Sobre l’escenari, Sara Hebe girarà amb els seuscompanys Edu Morote (a la bateria) i el seu productor Ramiro Jota (al baix, beats i guitarra) en un espectacle que durà música i resistència per tota Europa per ocupar espais combinant rebel·lia, música i ball: nitroglicerina per a tothom!!!!


SARA HEBE – Politicalpari — ÀLBUM JA DISPONIBLE — En digital i en CD

           


COMPRAR CD


Més info SARA HEBE
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE
SPOTIFY


Discogràfica, management i contractació
PROPAGANDA PEL FET!
www.ppf.cat
contractacio@ppf.cat

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.