Select Page

NOTÍCIES

Pungle Lions publiquen el seu primer EP de 6 cançons, ‘That’s Funny!’

16/02/2015

punglelionsepthatsfunny2015inici

El grup francès, format per Damny i Rouzman de La Phaze, presenten oficialment el seu nou projecte de reggae i pungle!

punglelionsepthatsfunny2015

Pungle Lions començaran gira de presentació a França a finals de març, i passaran per la Salamandra i l’Stroika el 10 i 11 d’abril!

“Un nou duet que funciona” THE OCEAN

“Eficaç, ballable i rítmic” DESINVOLT

“En la línia artística dels Specials, amb respecte i humiltat” THE ARCHEMISTS

“Un so que beu del white reggae per enlluernar l’hexàgon” ROCK’N LOCOS

El 2013 el cantant i el baterista del mític grup de punk i jungle francès La Phaze s’embarcaren en la seva nova aventura musical, un duet devot del reggae, el soul, el punk i l’electro: PUNGLE LIONS. Les seves primeres produccions, arrelades a la tradició DIY, van generar l’any passat una sèrie de senzill anomenats ‘Essential 45 Box Set’ i posats en circulació via youtube. Després d’una primera tongada de concerts d’iniciació el passat 2014, el grup publica enguany oficialment el seu primer EP titulat ‘That’s Funny’, amb 6 tremendes canonades: “That’s Funny”, amb Rude, “Lion”, “Oh the Light!”, “Ride on”, “Pretty Gun” i un magnífic cover del clàssic “Two Princes”.

A finals de març el grup començarà a girar a bastament el nou treball. De moment ja s’han anunciat més de 20 dates, principalment a escenaris francesos però també dues dates a Catalunya: el 10 d’abril a la Salamandra de L’Hospitalet de Llobregat i el dia 11 d’abril a l’Stroika de Manresa. En breu, tots els detalls de la pota catalana del tour!!!

EP ‘THAT’S FUNNY!’ JA DISPONIBLE EN FORMAT DIGITAL!
Escolta ‘That’s Funny!’ a Spotify
Compra ‘That’s Funny!’ per 4€ a iTunes

 

 


Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

Pungle Lions

Pungle Lions

Pungle Lions és la nova banda de Damny i Rouzman, cantant i bateria respectivament de la mítica i extinta banda francesa La Phaze, amb la que van girar mundialment i amb la que van crear un inèdit i exitós estil propi resultant de barrejar punk i jungle amb cadències...