Select Page
punglelionsepthatsfunny2015inici

Pungle Lions

Pungle Lions és la nova banda de Damny i Rouzman, cantant i bateria respectivament de la mítica i extinta banda francesa La Phaze, amb la que van girar mundialment i amb la que van crear un inèdit i exitós estil propi resultant de barrejar punk i jungle amb cadències jamaicanes: el pungle.

Després de la dissolució de La Phaze, el seu líder i cantant juntament amb Rouzman (també exLaPhaze) a la bateria i Freadz (guitarra) i Xavi (baix) de la també mítica banda francesa La Ruda Salska, recullen el testimoni del projecte anterior i el 2013 formen Pungle Lions.

La música del grup és el resultat de les seves trajectòries anteriors, sumant-hi l’experiència acumulada i les seves influències personals. Si amb La Phaze la cosa era de contundència i adrenalina punk electrònica, amb Pungle Lions el so fa un viratge cap a textures més orgàniques sense obviar els apunts electrònics. Reggae, rocksteady i soul amb l’energia del punk i amb tocs d’electrònica: tot i que obvien dir-ho, Pungle Lions sonen als The Clash del segle XXI.

Durant el 2013 la banda ha estat produïnt a l’estudi sota la premissa del DIY (fes-t’ho tu mateix) i han publicat a la xarxa, a mode de tarja de presentació, una sèrie de fins a 8 singles agrupats sota el nom de Essential 45 Box Set. El tracklist inclou versions, temes propis i col·laboracions que ens permeten entendre el perfil musical i el compromís polític de Pungle Lions: “Oh the light!”, “That’s funny” amb Rude, “Pretty gun” i “All my friends” són les peces pròpies a les que s’afegeixen les versions d’UB40 amb “Food for thought”, el “Downpressor man” de Peter Tosh, “I heard it through the grapevine” de Marvin Gaye i “New England” de Billy Bragg.

Aquestes cançons formaran part del primer llarga durada de Pungle Lions que, amb noves cançons de la primavera de 2014 amb el segell X Ray Productions (Biga Ranx entre d’altres). A partir de l’abril Pungle Lions va començar la gira de presentación a França amb més de 25 concerts confirmats i a l’estiu van assaltar els festivals europeus. Atents i atentes a aquest nou projecte! Si Joe Strummer aixequés el cap, els fitxaria de backing band!!

ANY DE FUNDACIÓ: 2013
LOCALITAT: Nantes
ESTIL: reggae, rocksteady, soul, electrònica, punk

CONTRACTACIÓ ALS PAÏSOS CATALANS
VOLS CONTRACTAR UN CONCERT D’AQUEST ARTISTA?
Contacta amb nosaltres per tenir més infos, condicions i disponibilitats.
Xavier Angulo (+34) 938 787 488 | contractacio@ppf.cat

CONTRACTACIÓ A L’ESTAT ESPANYOL
en coproducció amb Rootsound
+34 652114409 | ruben@rootsound.com

Discografia

Vídeos

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

Notícies

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

Tremenda Jauría

Tremenda Jauría

Hi ha bandes que són sinònim de lluita. Com és el cas de Tremenda Jauría, el col·lectiu madrileny de caràcter DIY per excelència: el millor exemple d’autogestió en tots els nivells. I és que parlar de Tremenda Jauría és parlar de la revolució, que utilitza la música...

Sara Hebe

Sara Hebe

De la provincia de Chubut (Patagonia) torna la rapera més remarcable d’Argentina i una de les principals veus de l’underground sud-americà del moment. Ja durant el passat 2019, Sara Hebe va presentar per Europa el seu disc ‘Politicalpari’ (Propaganda Pel Fet! - 2019)....

Boikot

Boikot

Des de Madrid arriben Boikot amb la seva barreja de sons que van del punk a l’ska, amb tocs de metal i, per supost, el rock com a base indiscutible de la seva exitosa fórmula musical. Tenen anys d’experiències i recorregut que els avala, Boikot i la seva música han...

NUS – Miquel Gil & Pep Gimeno Botifarra

NUS – Miquel Gil & Pep Gimeno Botifarra

"Nus" és l’espectacle conjunt de Miquel Gil i Pep Gimeno ‘Botifarra’, un nus de complicitat entre dos cantaors valencians musicalment diversos però lligats pel fil de la música valenciana. Les dues veus més significatives de la tradició valenciana del moment ens...

Concerts

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

VOLS CONTRACTAR
UN CONCERT D’AQUEST ARTISTA?

Contacta amb nosaltres per tenir més infos, condicions i disponibilitats.

10 + 13 =