Select Page

NOTÍCIES

Puxi encén el Nadal amb un remix del “Correfoc” de ZOO per ballar-nos a sobre!

23/01/2018

Posem en circulació “Correfoc (Puxi Remix)”, la nova canonada de Puxi als mandos: moonbahton i #MediterraneanBass pel broc gros!

El del Pla de Bages rebenta un dels hits del disc ‘Raval’ de ZOO tot orientant-lo cap a la pista de ball a cop de baix i subidón electrònic

“Correfoc (Puxi Remix)” ja és disponible a les millors botigues digitals i en streaming a la Llista de Novetats Spotify de Propaganda pel fet! i a Youtube!

Des de Sallent (Pla de Bages) i amb 43 projectes entre mans, Puxi es llença definitivament a obrir els tresors que cuina a foc lent, de vegades, i en 24h ben sovint, a STROIKA LAB. El productor d’electrònica, membre fundador i productor i DJ de Kòdul, saxofonista de la banda A la Big Bom Band i a la Txaranga Màgic i resident de la sala Stroika ens ofereix un ampli ventall de produccions pròpies de música electrònica, totes passades pel sedàs dels flaires jamaicans, la música negra, el tropical bass i fins el moombahton.

Si a les seves primeres produccions el dj i productor Puxi s’agafava als acappelas dels tracks originals (“Revolution” de Diplo o “Legends” de Yellow Claw) per parir els seus remixos, aquesta nova producció és un remix integral de la cançó original. Amb “Correfoc • Puxi Remix (ZOO)” el de Sallent trenca l’equilibri digital-orgànic de la celebradíssima peça original i aposta per digitalitzar el riff principal del vers, fent encara més cru i sintètica la frase del beat original. Les tornades estan encarades 100% a la pista de ball i Puxi rebenta el comptador amb un subidón èpic a base de moombahton que dota el remix d’un esperit #MediterraneanBass que fa por.

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.