Select Page

NOTÍCIES

Sara Hebe estrena el videoclip de “Ignatia”, filmat en diferents localitzacions de la ciutat de La Plata

08/08/2019

 

El videoclip de “Ignatia” recrea tot l’univers oníric de Sara Hebe: un videoclip que, a més, ha estat gravat entre el Palacio Piria, l’antic Jockey Club i diverses ubicacions més de La Plata

A més, després de la intensa gira de l’artista argentina per Europa, arriba el moment de presentar ‘Politicalpari’ a casa: la cita serà el proper 14 de setembre a l’Estadio Atenas La Plata

El passat mes d’abril, veia la llum el nou treball de l’artista més remarcable d’Argentina i una de les principals veus de l’underground sud-americà del moment. Sara Hebe llançava el seu quart treball, “Politicalpari” (Propaganda pel fet! – 2019), disc compromès i festiu, que no fa més que reafirmar a la rapera. Disc en el qual diversos gèneres conviuen a la perfecció: des de la cúmbia fins al reggae, però passant també per l’electrònica.

“Ignatia”, cançó inclosa a “Politicalpari”, s’alça com un dels temes més punkrockers de l’àlbum, un punt que tant caracteritza a la pròpia Sara. I és que, en aquest tema, reflexa la part més fosca, crua i dolorosa de les ruptures. Un tema del que ja tenim videoclip: des del 9 d’agost, està ja disponible en totes les plataformes digitals.

Baix la direcció de Pablo Huerta i Pilar Falcó, d’Asia Productora, el videoclip d’”Ignatia” s’ha rodat en diferents localitzacions de la ciutat de La Plata. El Palacio Piria va ser una d’aquestes ubicacions: una antiga residència d’estil italià de principis del segle XX, que actualment s’encontra en avançat estat de deteriori, malgrat totes les promeses de reconstrucció. Un palau del que tot just queden les parets exteriors i les columnes, tot allò en estat molt fràgil. Així i tot, aquesta emblemàtica localització no ha estat l’única: una filatura en funcionament i l’antic Jockey Club (en el que es va gravar l’escena de la festa amb amics de l’artista, que participen al vídeo), també formen part d’aquest univers oníric que Sara Hebe ha construït amb el videoclip d’”Ignatia”. Un univers que té el seu reflex en els elements plàstics del vídeo i les estètiques vintage nuit. 

SARA HEBE PRESENTA ‘POLITICALPARI’ EN LA PLATA

El passat 2 de maig al Viña Rock, Sara Hebe arrancava amb una extensa gira de presentació de ‘Politicalpari’, que la va fer recórrer multitud de racons d’Europa: des de Barcelona, Madrid, València o Bilbao; fins saltar a altres països com França, Alemanya o Suècia. Una gira que ha estat tot un èxit i que va arribar al seu fi el passat 27 de juliol a Loiola. Després de tres mesos ‘non-stop’ és el moment de que l’artista jugui a casa: i és que el proper 14 de setembre, l’artista i rapera presenta el seu quart àlbum a l’Estadio Atenas La Plata. Aquest concert promet ser especial, no sols perquè sea a casa, també perquè Sara Hebe estarà acompanyada pel seu inestimable company Ramiro Jota. Concert que quedarà per al record. 

 

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.