Select Page

NOTÍCIES

Sara Hebe estrena el videoclip del seu tema, “FCK THE PWR”

21/11/2019

“FCK THE PWR”, tema inclòs a ‘Politicalpari’, arriba després de que l’artista publicar els clips d’“A.C.A.B”, “ºIGNATIAº” y “No te dejes”

Un videoclip que es va filmar a 2018 en la ciutat de Marsella, baix la direcció de Swann El Mokkeddem i l’edició de David Picart

A més, Sara Hebe continua immersa en la gira de presentació de ‘Politicalpari’, que la tornarà a portar a Europa el proper 2020: oberta contractació!

La rapera més remarcable d’Argentina continua imparable amb el seu treball, amb els seus concerts, amb la seva música. I és que no sols no ha deixat de presentar el seu ‘Politicalpari’ en tots els racons possibles del seu país natal, de Llatinoamèrica i d’Europa. Tampoc ha deixat de publicar clips d’aquest mateix treball, superant-se i trencant barreres amb cadascun d’ells.

Ja ens va sorprendre amb els llançaments d’”A.C.A.B”, “ºIGNATIAº” i “No te dejes”, vídeos que acumulen més de 500 mil visualitzacions a plataformes digitals. Però és que, ara, amb “FCK THE PWR” ho ha tornat a fer. Amb una garra sobrenatural, Sara Hebe alça la veu contra la repressió i la violència per part del poder. I aquest videoclip no fa altra cosa que potenciar i reforçar aquest missatge: perquè contra les desigualtats i les injustícies, no podem fer altra cosa que lluitar. Sense dubte, el tema perfecte per obrir un disc com ‘Politicalpari’. Un tema produït per Ramiro Jota, que entra amb força amb un beat que camina sense córrer.

Marsella, 2018. La ciutat era testimoni de la gravació del videoclip d’aquest “FCK THE PWR”, baix els comandaments de Swann El Mokkeddem, a la direcció, i David Picard, a l’edició del mateix.

SARA HEBE CONTINUA PRESENTANT ‘POLITICALPARI’

El passat 2 de maig al Viña Rock, Sara Hebe arrancava amb una extensa gira de presentació de ‘Politicalpari’, que la va fer recórrer multitud de racons d’Europa: des de Barcelona, Madrid, València o Bilbo; fins saltar a altres països com França, Alemanya o Suècia. Una gira que ha estat tot un èxit i que va arribar al seu fi el passat 27 de juliol a Loiola, però que va continuar per Argentina, per Mèxic i molts més països de Llatinoamèrica. Una gira que continuarà el proper any: i és que Sara Hebe creuarà el toll la primavera de 2020 i començarà aquesta nova gira europea amb Edu Morote (bateria i percussió), acompanyada per una guitarra elèctrica i un baix, en un directe que combina el beat digital del rap amb la dinàmica dels instruments orgànics i la salvatge actitud de la incendiària artista argentina.

Oberta contractació de Sara Hebe!
Consultes sobre disponiblilitat anna@ppf.cat
(+34) 666 46 31 89

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.