Select Page

NOTÍCIES

Sara Hebe posa del revés l’escenari hip hop del ViñaRock en el primer concert de la gira europea que acaba de començar!

03/05/2019

Sara Hebe arranca amb la gira de presentació del seu flamant quart LP, ‘Politicalpari’, editat per Propaganda pel fet! La primera cita ha tingut lloc en el Viña Rock i continuarà aquest cap de setmana en Elx (Alacant) i Granada.

Acompayada sobre l’escenari per Edu Morote (a la bateria) i el seu productor Ramiro Jota (al baix, beats i guitarra), Sara Hebe començarà la seua gira de sales i recorrerà ciutats com Santiago de Compostela, Vitoria-Gasteiz, Donostia, Barcelona, Madrid, València, Zaragoza, Bilbao, Pamplona o Iruña.

A més a més, l’artista patagónica seguirà imparable per tota Europa. Una gira que arrancarà el 9 de maig en Lisboa (Portugal) i que la farà girar durant els propers mesos per Alemanya, Holanda, França o Suècia.

Els concerts prometen ser la combinació perfecta de música, resistència, rebel.lia i ball. I les entrades están ja disponibles.

Fidel al seu segell personal, a ‘Politicalpari’, Sara Hebe no abandona la seua lírica pròpia. Una lírica que es mou dins de tot l’espectre político social actual. Una vegada més, Sara Hebe demostra per què es la reina llatinoamericana del rap fusió. I ho fa amb la mateixa essència de sempre; amb eixa crudesa i amb eixe to directe i divertit de sempre.

‘Politicalpari’, quart LP de Sara Hebe

Des d’Argentina, la veu underground, la veu del rap fusió torna amb el seu quart LP. ‘Politicalpari’ ja està al carrer des del pasat mes d’abril. Un treball que manté 100% l’essència de Sara Hebe i que es mostra des del principi, amb “FCK the PWR”, cançó que obri el LP i que poc a poc, ens enfosa en l’univers de la cantant patagónica. Un univers en el que encontrem tota una coctelera de sons, que transiten des de la cúmbia al punk, passant pel rock i les bases electròniques.

La lluita i problemàtica social omplen les cançons d’aquest quart treball. Aquesta és la seua particular manera de reinvidicar-se dins del panorama del rap. Una reivindicació que mereix la pena viure en els directes.


GIRA EUROPA 2019

ENTRADES ANTICIPADES CONCERTS ESTAT ESPANYOL JA DISPONIBLES! www.agenda.ppf.cat


SARA HEBE – Politicalpari — ÀLBUM JA DISPONIBLE — En digital i en CD

           


COMPRAR CD


Més info SARA HEBE
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE
SPOTIFY


Discogràfica, management i contractació
PROPAGANDA PEL FET!
www.ppf.cat
contractacio@ppf.cat

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.