Select Page

NOTÍCIES

Sara Hebe presenta “Gameboy”, nou tema+videoclip junt a El Plvbybxy: ja disponible a totes les plataformes digitals!

08/06/2020

La imparable artista argentina Sara Hebe està de tornada amb la publicació de nova música, de noves cançons i “Gameboy” és la primera mostra d’allò

“Gameboy”, tema amb un beat post dembow, ha estat concebut baix els comandaments de El Plvbybxy

Aquesta nova cançó es troba disponible a totes les plataformes digitals des del divendres 5 de juny

Sara Hebe està de tornada amb la seva nova estocada: arranquem juny amb nova música, amb noves cançons de la imparable artista argentina. I és que des deli divendres 5 de juny, “Gameboy” està disponible a totes les plataformes digitals. Una cançó nascuda sota els comandaments de El Plvbybxy, músic, DJ i productor.

Amb un beat post dembow, Sara Hebe ens fa viatjar per un univers totalment distòpic que aprofundeix en les pròpies càrregues que cadascun de nosaltres porta a la seva esquena. A més a més, “Gameboy” ha arribat conjuntament amb el seu videoclip, realitzat per Malasangre en Navarro (Buenos Aires). Un clip que continua amb la essència i imatge post apocalíptica del tema.

Després de la publicació dels videoclips d’alguns dels himnes més representatius de seu darrer ‘Politicalpari’ (així com “Mandame tu luz” o “FCK THE PWR”, entre altres) i posteriorment el single “Parien7e”, Sara Hebe irromp amb “Gameboy”, una cançó completament nova i inèdita amb la qual continuarà amb la seva increïble i ascendent carrera, assentant-se com una d’artistes més consolidades de l’Argentina.


SARA HEBE – Politicalpari — ÀLBUM 2019 — En digital i en CD

           


COMPRAR CD


Més info SARA HEBE
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE
SPOTIFY


Discogràfica, management i contractació
PROPAGANDA PEL FET!
www.ppf.cat
contractacio@ppf.cat

SPOTIFY NOVETATS PROPAGANDA PEL FET!

 

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.