Select Page

NOTÍCIES

Sara Hebe presenta “Teta”, el primer single d’avançament del seu proper àlbum, que veurà la llum a 2021

04/12/2020

L’artista argentina acomiada 2020 amb “Teta”, un booty beats inspirat en el gènere provinent del underground afro-holandès i que segueix molt la línia d’anteriors temes, com “Parien7e”

Baix la producció de Ramiro Jota, aquesta cançó arriba amb el seu respectiu videoclip, dirigit per Martina Giancaterino i Marina Carrasco, i acompanyat per un equip format totalment per dones i persones d’identitat no binarie

Sara Hebe acomiada aquest 2020 de la millor manera possible: amb el llançament del seu nou single “Teta”, que a més suposa el primer avançament del seu nou treball, que veurà la llum durant 2021. Un tema convertit en una veritable bomba, un booty beats inspirat en el gènere provinent del underground afro-holandès i que segueix molt la línia d’altres cançons de l’artista argentina, com “Parien7e”. Un track ultra ballable que trenca amb tot tipus d’estructures i que ha nascut baix la producció de Ramiro Jota, imprescindible ja en totes les composicions de la rapera.

Aquest nou single, “Teta” ha arribat acompanyat del seu respectiu videoclip, ideat per la pròpia Sara Hebe i enregistrat a l’icònic Hotel Magnus de Buenos Aires. Una peça audiovisual que ha estat concebuda baix les directrius de Martina Giancaterino i de Marina Carrasco.A més, l’artista ha estat rodejada de tot un equip format per dones i per persones d’identitat no binarie. Els únics homes cis que participen són els actors Juan Isola, Cristian Jensen i Nicolás Goldschmidt. Un clip que segueix l’estètica i fantasía platejada a la década dels 80, on una ex estrella porno intenta ser lo que sempre va anhelar: ser la jefa, portada de revista i protagonista. Un single i vídeo que, des d’aquest 4 de desembre, es troba disponible a totes les plataformes digitals.


Escoltar SARA HEBE

Comprar CD Politicapari

           


Més info SARA HEBE
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE
SPOTIFY

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.