Select Page

NOTÍCIES

Sara Hebe retorna al hip hop clàssic amb el seu nou single “Chiri”: disponible a totes les plataformes des d’aquest 25 de setembre!

25/09/2020

“Chiri” ha estat acompanyat del seu videoclip, enregistrat durant la quarantena baix els comandaments de Malasangre Audiovisual

Aquest “Chiri” es suma a “Parien7e”, “Gameboy” i “FT2020”, els tres singles previs que ha publicat Sara Hebe durant aquest any

Sara Hebe torna a les seves arrels, al hip hop clàssic del seu primer treball. I ho fa amb el seu quart single d’aquest 2020, “Chiri”, que des d’aquest 25 de setembre es troba disponible a totes les plataformes digitals. Aquest és el nou atac assestat per l’artista argentina que, poc a poc, ens va descobrint noves cançons inèdites i nous estils, que marquen un camí totalment diferent al que ens tenia acostumats. I és que passa de la total experimentació als seus darrers singles (“Parien7e”, “Gameboy” i “FT2020”) als seus orígens, a algunes de les seves primeres composicions com “Historika”, inclosa al seu debut La Hija del Loco’.

“Chiri” ha estat concebuda baix els comandaments de Rio del Pari, encarregat de la producció, i Ferla Flame, a càrrec de la masterització. Però és que, a més a més, ha estat acompanyat pel seu respectiu videoclip, enregistrat per Malasangre Audiovisual durant la quarantena. Un rodatge de guerrilla al qual han col·laborat les companyes trans treballadores sexuals de Casa Roja Ammar.

Un nou èxit que es suma a la llarga llista de Sara Hebe: i és que tot el que toca, ho converteix en himne. Sols ella sap com alçar-se i donar veu a qui més ho necessita. I precisament per aquest motiu és una d’artistes més consolidades de l’Argentina.


Escoltar SARA HEBE

Comprar CD Politicapari

           


Més info SARA HEBE
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE
SPOTIFY

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.