Select Page

NOTÍCIES

‘Tempestes vénen del sud’ de ZOO finalment disponible en vinil!

05/04/2016

El ja mític primer disc dels de Gandia ja disponible en format vinil 180 grams amb inlay de luxe a l’interior!

Podeu fer-vos des de ja amb el vinil a través de la botiga online de Propaganda pel fet! en un fantàstic pack que inclou samarra de regal!

Dissabte ZOO actuen amb La Raíz i Auxili al camp de futbol de Benimaclet amb les 10.000 entrades esgotades!

Les amants del vinil esteu de sort. I els fans de ZOO també. I les fans de ZOO i amants del vinil, poseu-vos les mans al cap: ens liem la manta i avui posem a la venda ‘Tempestes vénen del sud’, el ja mític primer àlbum de ZOO, en format vinil 12”, 180 grams i amb un inlay de luxe a l’interior! L’òpera prima dels de Gandia mereixia l’estatus vinilístic i, per arrodonir la cosa, us l’oferim en un fantàstic pack que inclou una samarreta de regal! Ja podeu fer la comanda a través de la botiga online de Propaganda pel fet! i en 2 dies laborals màxim teniu la mercaderia a casa!

ZOO actuen dissabte al camp de futbol del Benimaclet, València, en un cartell que completen La Raíz i Auxili. Ens confirmen que les 10.000 entrades a la venda han volat i que el dia del concert no hi haurà entrades disponibles a taquilla.

PACK VINIL+SAMARRA ZOO BOTIGA ONLINE PROPAGANDA PEL FET!

NOVA WEB de ZOO www.zooposse.com

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.