Select Page

NOTÍCIES

The Anti-Patiks demà a l’alternativa de l’alternativa de l’alternativa de les falles valencianes: el Figa’n Falla!

17/03/2016

Els d’Ullastrell desembarquen demà a Godella i Rocafort (VLC) dins la programació del Figa’n Falla

The Anti-Patiks encapçalen el cartell de la darrera nit de concerts, després d’una setmana continuada d’events!

Els herois de la milícia del punk rock mediterrani per excel·lència ens avisen: al maig hi haurà mandanga nova!

Els asos del punk rock mediterrani de casa nostra, The Anti-Patiks, baixen demà a Falles per posar el sector valencià molt del revés. Que ni ACTV, vaja. Ni Orxata! Els d’Ullastrell són el plat fort de la darrera nit de concerts de la programació alternativa a l’alternativa de l’alternativa de les falles, ben bé… el Figa’n Falla! Els beneficis resultants de la setmana d’activitats alternatives aniran destinats al projecte de rehabilitació de La Figatendra – Godella i Rocafort. Alerta també perquè The Anti-Patiks ja han deixat anar que de cara al maig hi haurà mandanga nova i en format mooooooolt especial! Ou yeah!

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

The Anti-Patiks i Auxili al Castanyada Rock de Piera!

The Anti-Patiks i Auxili al Castanyada Rock de Piera!

Una de les cites imprescindibles de la tardor arriba dilluns 31 d’octubre a Piera: enguany el Castanyada Rock gratis amb The Anti-Patiks i Auxili entre altres! The Anti-Patiks seran també a l’OutroFest de Badalona el dissabte 29 d’octubre i el 4 i 5 de novembre a...