Select Page

NOTÍCIES

The Anti-Patiks estrenen web!

18/02/2016

El millor grup de punk rock mediterrani ha fet els deures i estrena el 2016 amb la feina feta: ya tenemos página web!

A www.theantipatiks.cat hi trobareu tota l’actualitat, notícies, concerts i recursos diversos amb molt d’estil i tot molt STP

Els d’Ullastrell anuncien noves cançons de cara a la primavera, per tant… estigueu alerta, milícia!

Diu que un dia van anar a un curs d’aquests 2.0 de com manegar el teu grup musical a les xarxes socials i la professora, autèntica gurú del tema, els va posar com exemple del bé i el mal. El bé: tot l’assumpte del marxandatge i de les xarxes socials, encara que sembli mentida, The Anti-Patiks ho fan bé! El mal, clar: no tenien ni pàgina web i avui dia tothom sap que una pàgina web ha de ser dinàmica i és el punt de referència d’un grup musical al món mundial, fins i tot quan parlem de punk rock mediterrani. Dit i fet, els amics d’Ullastrell es van comprar un manual i se n’han sortit prou bé. No és la del Quimi Portet i tampoc la dels Rancid, però bé, tenint en compte que a Ullastrell encara van amb mòdem, doncs no està malament. Feu ullada i guardeu a favorits, doncs prometen actualitzacions constants (n’hi ha però que ja han començat a fer porra per veure quan queda desfasada) i està ben farcida de continguts: des de la clàssica bio a la sempre necessària agenda de concerts, passant per experiències STP made in The Anti-Patiks com ‘La foto de la setmana’.

I sí, parlem d’un grup de música i no hem parlat de música. The Anti-Patiks us fan saber des de ja que al 2016 només el punk rock us farà feliç. I prometen noves cançonetes en la onda ‘punk rock mediterrani’ com només ells saben fer. Tot això, abans no arribi l’estiu! Són bojos, aquests romans!

www.theantipatiks.cat

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

The Anti-Patiks i Auxili al Castanyada Rock de Piera!

The Anti-Patiks i Auxili al Castanyada Rock de Piera!

Una de les cites imprescindibles de la tardor arriba dilluns 31 d’octubre a Piera: enguany el Castanyada Rock gratis amb The Anti-Patiks i Auxili entre altres! The Anti-Patiks seran també a l’OutroFest de Badalona el dissabte 29 d’octubre i el 4 i 5 de novembre a...